Acasă Eveniment Vestul sălbatic. Un recuperator a intrat în casa datornicului şi a tras...

Vestul sălbatic. Un recuperator a intrat în casa datornicului şi a tras un foc de armă

810
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din judeţul Arad a fost arestat preventiv după ce a intrat în casa altui bărbat, de la care ar fi avut de recuperat bani, iar în urma unui conflict cu acesta, l-a ameninţat cu moartea şi a tras un foc de armă în direcţia sa, însă nu l-a nimerit, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când suspectul ar fi intrat fără drept în locuinţa victimei, unde ar fi ameninţat-o cu moartea.

În urma conflictului dintre cei doi pe tema unei presupuse datorii mai vechi, suspectul a scos un pistol ascuns într-un prosop şi a tras spre victimă, dar a nimerit televizorul, apoi a plecat.

Victima a depus plângere, iar cazul a fost preluat iniţial de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetate infracţiunile de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept, violare de domiciliu, distrugere şi şantaj formă agravantă în formă continuată.

Comentarii

comentarii