Acasă Administraţie Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș, iese din birou și face audiențe pe...

Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș, iese din birou și face audiențe pe străzile județului

DISTRIBUIȚI

Cristian Moș va merge pe teren, de această dată nu pentru a se certa cu constructorii de pe drumurile CJT ci pentru a face audienți cu cetățenii pe străzile localităților din județ.

Așadar, ”Audiențe pe străzile județului” este acțiunea pe care Moș o pornește de sâmbătă, 24 iulie, la Giroc. El ne anunță că va avea alături cu el, la discuțiile cu cetățenii și consilieri locali, chiar dacă vorbește doar de cei de la USR PLUS.

”Nu cred în politica făcută departe de cetățeni. Stau în birou doar cât e absolut necesar, în rest cred că locul aleșilor locali este acolo unde sunt problemele de zi cu zi ale timișenilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care încă de la începutul mandatului de vicepreședinte CJT mi-am propus să rămân într-o legătură constantă cu voi. Dacă până acum întâlnirile au fost doar online sau la Consiliul Județean – a venit momentul să ne revedem în teren. Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 10:30 – vă dau întâlnire în Giroc, lângă piață. O să-i am alături de mine pe consilierii locali USR PLUS din Giroc. Fie că este vorba despre probleme locale sau județene, suntem aici să le ascultăm și să facem tot ce stă în puterile noastre să găsim soluții la ele”, a anunțat Moș.

 

Comentarii

comentarii