Acasă Administraţie Viceprimarii din Timișoara, în vizită la Oradea pentru schimb de experiențe. Tabără...

Viceprimarii din Timișoara, în vizită la Oradea pentru schimb de experiențe. Tabără și Lațcău au învățat cum să refacă fațadele, orădenii au fost interesați de funcționarea Poliției Locale

680
DISTRIBUIȚI

Viceprimarii Timișoarei, Cosmin Tabără (PNL) și Ruben Lațcău (USR PLUS) au fost în vizită pentru schimb de experiențe la Oradea. Aici, cei doi s-au interesat de strategia pentru patrimoniu a bihorenilor, în timp ce primarul și viceprimarul Oradiei s-au arătat interesați de funcționarea Poliției Locale Timișoara.

După discuții generale, viceprimarul Cosmin Tabără l-a însărcinat pe consilierul său personal Ilie Sîrbu să discute cu directorul de Patrimoniu al Primăriei Oradea despre măsurile concrete aplicate pentru refacerea fațadelor. Tabără i-a mai explicat viceprimarului Oradiei, Arina Moș, de altfel fostă colegă de facultate cu acesta, cum funcționează Poliția Locală Timișoara.

„Ieri, m-am aflat la Primăria Oradea, împreună cu viceprimarul Ruben Lațcău, pentru a încerca să găsim forme de colaborare între administrațiile celor două municipii. Partenerii de dialog au fost primarul Florin Birta și viceprimarul Arina Moș.

În ceea ce mă privește, discuțiile s-au axat pe aspecte legate de patrimoniu și modalități prin care Primăria Oradea a reușit să implementeze și să pună în aplicare măsurile de refacere a fațadelor clădirilor istorice, iar consilierul meu Ilie Sîrbu a documentat tema împreună cu directorul de Patrimoniu al Primăriei. Dna viceprimar Arina Moș, care mi-a fost și colegă de facultate, s-a arătat interesată de aspecte legate de funcționarea Poliției Locale din Timișoara.

Este un început foarte bun de conectare între noi, reprezentanți ai administrației locale, pentru a colabora îndeaproape pe viitor. Oradea ne oferă multe exemple de bună practică!”, scrie Cosmin Tabără, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„M-a bucurat revederea cu un fost coleg  de facultate, azi în vizită de lucru, la Primăria Oradea, în calitate de viceprimar al Timisoarei.

Aceste schimburi de experiență și de idei sunt extrem de benefice pentru administrațiile publice locale care doresc să implementeze proiecte pentru comunitățile pe care le reprezintă!

Avem de învățat unii de la alții ! Mulțumim pentru vizită domnului viceprimar Cosmin Tabără și vă așteptăm cu drag la Oradea, dragi timișoreni!”, a transmis, tot pe Facebook, și Arina Moș, viceprimarul municipiului Oradea.

Comentarii

comentarii