Acasă Actualitate Viceprimarul Cosmin Tabără se implică în rezolvarea problemelor florarilor din Badea Cârțan

Viceprimarul Cosmin Tabără se implică în rezolvarea problemelor florarilor din Badea Cârțan

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timișoarei, avocatul Cosmin Tabără, atenționează că, într-adevăr, sunt probleme la florarii din Badea Cârțan, dar nu din cauza lor!

“De fiecare dată când mi se semnalează că sunt probleme undeva și sunt în măsură să pot ajuta, încerc să fac asta. Astăzi, apelul a venit de la florarii din Piața Badea Cârțan, care se confruntă cu problema lipsei acordului de funcționare. O problemă care nu este de azi, de ieri”, a explicat viceprimarul Tabără.

El a mai atras atenția că principala vină aparține SC Piețe SA care încasează banii pe chirie, dar nu are intabularea spațiilor, astfel, comercianților lipsindu-le acest document pentru obținerea acordului, iar ei funcționează de ani și ani de zile acolo.

“Pentru mine nu există “asta e situația”, ci trebuie găsită o rezolvare urgentă! Și nu este doar cazul florarilor, ci și al altor spații din Piața Badea Cârțan”, mai spune viceprimarul.

Cosmin Tabără a discutat imediat și cu primarul orașului, și cu directorul direcției Patrimoniu și a prezentat și soluția.

Astfel, măsura de urgență care trebuie luată în cel mai scurt timp este intabularea acestor spații, iar conducerea SC Piețe să lase ridicatul din umeri și să-și facă treaba.  Fiindcă, altfel, în continuare, dă dovadă de o iresponsabilitate fantastică: închiriază spații care nu pot obține aceste acorduri, deși știau situația. Și, de mai bine de 1 an de zile, nu au întreprins nimic.

Tabără a concluzionat: “Nu putem opri activitatea agenților economici din cauza unor erori care nu le aparțin. Și, evident, nu putem opri sursa de venit a unor oameni care nu au nicio vină! Sunt dispus să-mi aduc contribuția pentru a găsi soluţii. După cum mă bucură deschiderea dlui Cristian Franțescu, directorul de Patrimoniu care, la rându-i, încearcă să ajute în găsirea cât mai rapidă a unei soluții”.

Comentarii

comentarii