Acasă Administraţie Viceprimarul Ruben Lațcău, cu ochii pe firmele care sparg trotuarele și nu...

Viceprimarul Ruben Lațcău, cu ochii pe firmele care sparg trotuarele și nu le repară. „Săptămâna viitoare va urma o nouă rundă de amenzi”

672
DISTRIBUIȚI

trotuar spartViceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a spus, miercuri, 3 martie, că este conștient de faptul că în unele zone din oraș au fost sparte trotuare în urma unor lucrări pe spațiul public și nu au fost reparate. Recent, primăria a dat amenzi de 170.000 de lei, dar viceprimarul promite că, în cazul în care situațiile nu vor fi remediate, săptămâna viitoare se vor relua acțiunile de sancționare.

„Firmele care sparg trotuare și nu le repară vor fi amendate, iar dacă nu refac lucrările, Primăria Timișoara le va face în locul lor pentru că nu poate lăsa orașul pradă indolenței unor constructori. După care le vom trimite factura. (…) Trotuarele care au fost sparte, de exemplu pe bulevardul Revoluției sau pe 16 Decembrie, vor trebui refăcute de către operatorii de telecomunicații care le-au spart.

Am dat o primă rundă de amenzi pentru trotuarele care au fost sparte și care nu au fost reparate. Suntem în dialog cu ei și, în cazul în care nu încep lucrările de reparație, săptămâna viitoare va urma o nouă rundă de amenzi. Iar ulterior, în cazul în care nu se vor conforma, vom face noi aceste lucrări și le vom emite factura, pentru că există portița legală să facem aceste lucruri”, a avertizat viceprimarul Lațcău, în cadrul conferinței de presă de miercuri.

 

Comentarii

comentarii