Acasă Sport Victorie în ultimul minut pentru Politehnica Timişoara

Victorie în ultimul minut pentru Politehnica Timişoara

DISTRIBUIȚI

Nikolici, transportat la spital după meciul cu Sportul Studenţesc 

Etapă nebună pentru elevii lui Duşan Uhrin Jr., bănăţenii întâlnind în deplasare echipa Sportul Studenţesc. Tehnicianul timişorenilor nu a putut conta pe Alexa, care a fost eliminat în partida contra celor de la Astra Ploieşti. 

Primul 11 al alb-violeţilor a fost alcătuit din Pantilimon, Helder, Luchin, Ghionea, Cisovsky, Ignjatijevic-Tameş, Bourceanu, Burcă, Zicu-Magera, Zăgrean. Meciul jucat în Bucureşti a început cum nu se putea mai rău pentru timişoreni, aceştia fiind conduşi încă din minutul patru, Sportul deschizând scorul prin golul lui Ferfelea. Poarta bănăţenilor este încă o dată încercată în minutul 15,însă intervenţia bună a lui Pantilimon ţine diferenţa intactă. După încă două ocazii mari ale echipei gazde, poli egalează prin golul lui Zăgrean, acesta marcând după o pasă venită de la Tameş. Pantilimon mai salvează o dată echipa bănăţeană de la gol, pentru ca în minurele de prelungire ale primei părţi, acelaşi Zăgrean să ducă scorul de 2-1 printr-o lovitură de cap. Repriza secundă începe cu echipa Politehnicii în atac, însă apărarea celor de la Sportul reuşeşte să blocheze atacurile alb-violeţilor. Ocaziile mari ale primelor zece minute din partea secundă aparţin bănăţenilor, Zăgrean şi Tameş trecând pe lângă majorarea scorului. Avantajul alb-violeţilor a ţinut până în minutul 78, când, jucătorul Sportului, Bălan,îl surprinde pe Pantilimon cu un şut din foarfecă, egalând astfel scorul la 2. Cu doar patru minute înainte de final, Uhrin a făcut o schimbare introducându-l pe Goga, jucătorul reuşind să înscrie golul victoriei în minutele de prelungire. Aşadar, meciul din etapa cu numărul XXV din Liga I dintre Sportul Studenţesc şi Politehnica Timişoara s-a terminat cu scorul de 2-3, bănăţenii rămânând pentru încă o etapă neînvinşi. Poli s-a apropiat din nou la un punct de lidera campionatului urmând să joace în etapa viitoare contra celor de Pandurii Târgu Jiu.

Nikolici, transportat la spital după meciul cu Sportul Studenţesc

Atacantul echipei FC Timişoara, Stefan Nikolici, a fost transportat la Spitalul Municipal la finalul meciului cu Sportul Studenţesc, câştigat cu scorul de 3-2, el resimţindu-se după un contact mai dur cu portarul formaţiei gazdă, Adrian Viciu. Nikolici a intrat cu talpa la Viciu, în minutul 82, după o centrare de pe partea stângă la care portarul a reuşit să respingă. După acest contact, cei doi au căzut la pământ, portarul peste timişorean. În minutul 90+1, Nikolici a ieşit singur de pe teren şi a solicitat intervenţia medicilor, acuzând o stare de ameţeală. El a primit îngrijiri la marginea terenului şi i-a fost imobilizat gâtul, după care a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Comentarii

comentarii