Acasă Actualitate video – O femeie din Timişoara a născut o fetiță sănătoasă, după...

video – O femeie din Timişoara a născut o fetiță sănătoasă, după ce a stat intubată peste două luni cu COVID-19

DISTRIBUIȚI

O femeie însărcinată a stat peste două luni internată la Terapie Intensivă în Timișoara, din cauza COVID-19, și a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuţa poartă numele medicului care a avut grijă de mama bolnavă.

RoVaccinare a publicat povestea impresionantă. “Astăzi vă prezentăm un caz special, o minune care s-a întâmplat la secția de ATI din cadrul Spitalului Județean din Timișoara. O mamă care deși a petrecut 2 luni și jumătate în ATI, a reușit să nască o fetiţă sănătoasă și din fericire, s-a întors acasă împreună cu ea.

Fetița poartă numele medicului care a avut grijă de mama bolnavă de COVID”, spun cei de la RoVaccinare.

Adelina Băloi, medic specialist ATI, spune că femeia a venit cu afectare pulmonară inițial de 20 – 25%. Ulterior s-a deteriorat și a necesitat să fie intubată.

“Acum este cu afectare pulmonară peste 75%. Nu este vaccinată. Soțul este vaccinat. Au și un copil care și el are COVID, este la spital. Sperăm să fie bine”, declara medicul în urmă cu trei luni.

Femeia bolnavă a născut, fiind intubată și ventilată mecanic

Din fericire, atât ea, cât și fetița sunt bine.

 

“Mămica a plecat acasă marți. Fetița este încă în spital pentru că mai trebuie să câștige un pic în greutate, dar este bine. Câștigă în greutate, dar este bine”, a declarat recent același medic.

Proaspăta mămică s-a trezit după două luni jumate de stat în ATI, dar crede a fost internată doar două săptămâni.

Familia a decis să îi pună numele fetiței după medicul care a îngrijit-o pe mamă, Adelina.

Comentarii

comentarii