Acasă Actualitate Viitorul stadion al Timișoarei are studiu de fezabilitate finalizat. Documentația a ajuns...

Viitorul stadion al Timișoarei are studiu de fezabilitate finalizat. Documentația a ajuns la CJT pentru avize

DISTRIBUIȚI

Studiul de fezabilitate înocmit pentru noul stadion al Timișoarei, care se va ridica în locul actualului ”Dan Păltinișanu”, a fost trimis la Consiliul Județean Timiș. Urmează obținerea avizelor de la diferite instituții.

”Am primit documentația de la proiectantul care se ocupă de studiul de fezabilitate al stadionului pentru depunerea în vederea obținerii avizelor. Ni s-a comunicat că s-a finalizat studiul de fezabilitate și acum urmează o etapă care ser să nu dureze prea mult de o lună de zile, de stângere a tuturor avizelor prevăzute în certificatul de urbanism. Și după aceea adaptarea studiului de fezabilitate la cererile certificatului de urbanism. Fac un apel, pe această cale, la toate instituțiile care sunt implicate în procesul de avizare, să urgenteze procedurile pentru că e un proiect capital pentru Timișoara și pentru Timiș și să reușim să finalizăm acest proces cât mai rapid. La sfârșitul lunii ianuarie mi-aș dori să avem toate avizele obținute. Noi, din partea consiliului județean, ne dăm concursul să sprijinim Compania Națională de Investiții cu urgentarea avizelor care țin de noi sau de instituțiile aflate în subordine și de aceea îmi doresc ca și celelalte instituții din Timișoara să facă același lucru. Să nu lăsăm birocrația locală să influențeze proiectul”, a anunțat Alin Nica, șeful CJT.

Tot în jur de o lună ar urma să dureze etapa de avizare la ministerul Dezvoltării și CNI, după care proiectul ajunge la guvern pentru aprobarea finanțării.

Comentarii

comentarii