Acasă Actualitate Vineri dimineață, o macara a blocat accesul pe trotuar, pe un bulevard...

Vineri dimineață, o macara a blocat accesul pe trotuar, pe un bulevard din Timișoara. Doi cetățeni se plâng că au fost nevoiți să treacă printre mașini

DISTRIBUIȚI

O cititoare ne-a semnalat o situație pe care o consideră „revoltatoare”, petrecută vineri dimineață, la ora 07.00, pe Calea Torontalului, nr.1, din Timișoara. O macara și un tir ar fi incomodat trecerea pietonilor pe trotuar în timp ce se descărcau materiale de sticlă pentru o firmă din zonă. Aceasta, împreună cu un alt cetățean care voia să folosească pista de biciclete au chemat și autoritățile.

„Calea Torontalului nr. 1, ora 7, circulație blocată de un tir și o macara. Ridică pachete imense cu sticlă. Trotuar blocat; banda 1 a șoselei, blocată; acces interzis pietonilor. Eu și copilul am luat-o pe șosea. Alții ca mine, tot pe șosea, printre autobuze și mașini. Un domn s-a dat jos de pe bicicletă și le-a zis «Doresc să trec, am pistă de biciclete». I s-a răspuns «Primăria Timișoara ne-a trimis să schimbăm geamuri». Asta-i oră pentru astfel de lucrări? Asta se face la miezul nopții! Cine le-a dat autorizație?”, ne-a scris femeia.

La fața locului au fost chemați polițiștii și polițiștii locali. La momentul când au ajuns polițiștii locali la locul amintit, însă, autovehiculul de mare tonaj nu mai deranja, iar macaraua nu bloca nici trotuarul, nici șoseaua, ne spun reprezentanții instituției. Totuși, pentru orice eventualitate, a fost luată legătura cu proprietarul firmei la care s-a intervenit, atrâgându-i-se acestuia atenția ca nici pe viitor să nu deranjeze trecătorii.

Comentarii

comentarii