Acasă Actualitate Viorel Coifan, confirmat președinte al seniorilor liberali din Timișoara

Viorel Coifan, confirmat președinte al seniorilor liberali din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Viorel Coifan, unul dintre cei mai vechi membri ai PNL Timiș, fost președinte de filială și fost deputat liberal, a fost confirmat joi seară, prin vot, președinte al Organizației Seniorilor Național Liberali Timișoara. În februarie, tot Coifan fusese votat și „interimar” în aceeași funcție.

„Intenția noastră este de a revigora activitatea seniorilor liberali din Timișoara pentru a putea coopera activ și fructuos cu celelalte structuri ale organizației. În acest sens, am propus și au fost votați în noul birou de conducere seniori cu experiență în anumite domenii de activitate. Împreună vom putea identifica soluții de susținere financiară prin scriere de proiecte a organizației seniorilor, iar, pe de altă parte, împreună cu organizația de tineret, am stabilit să organizăm periodic conferințe pe teme de importanță pentru filială. Seniorii vor veni cu experiența de viață și cu cea din domeniile de activitate, iar cei tineri cu dinamismul care îi caracterizează”, a transmis Viorel Coifan.

La conferința de alegeri au fost prezenți Cosmin Tabără, viceprimar și președinte PNL Timișoara, Andrada Iova, președinte TNL Timisoara, Mihaela Daniela Valcovici, președinte OFL Timisoara, Elena Samoilă, președinte al organizației seniorilor la nivelul județului, consilieri locali, membri ai BPL PNL Timișoara.

„Mult succes în noua activitate, domnului Coifan, care este membru PNL de la reînființarea partidului, în 1990!”, îi urează colegii de partid noului președinte OSNL Timișoara pe pagina de Facebook a PNL Timișoara.

Comentarii

comentarii