Acasă Economic VISA Gold BT – Rotary, card de credit co-branded ce susţine comunitatea...

VISA Gold BT – Rotary, card de credit co-branded ce susţine comunitatea locală

321
DISTRIBUIȚI

Banca Transilvania şi Asociaţia Rotary International District 2241 au lansat cardul co-branded de credit VISA Gold BT – Rotary, primul card destinat membrilor Rotary din întreaga ţară.
Ceea ce aduce nou acest produs este faptul că simpla utilizare a cardului VISA VISA Gold BT – Rotary, pentru plata la comercianţi, contribuie la susţinerea planurilor pe care Rotary le are pentru comunitatea locală. Prin urmare, pentru fiecare plată cu acest card – efectuată de către membrii Rotary – Banca Transilvania virează în contul asociaţiei un anumit procent din valoarea respectivei plăţi. In plus, BT direcţionează, către aceeaşi asociaţie, şi o parte din contravaloarea taxei anuale, aferentă cardului VISA Gold BT – Rotary.
Robert C. Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania, declară: „Ştim să facem afaceri cu suflet, implicându-ne, cu responsabilitate, în viaţa comunităţii. Iar lansarea cardului VISA Gold BT – Rotary este o nouă iniţiativă de acest gen. Parteneriatele pe care le avem, ca bancă, generează proiecte de succes, tocmai pentru că ne ghidăm pe principiul win-win. Cu Asociaţia Rotary colaborăm deja de câţiva ani, în misiunea comună de a veni tot mai aproape de oameni”.
Prof. univ. dr. Daniel Condurache, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 – România şi Republica Moldova, afirmă: “Ne bucurăm să lansăm acest proiect împreună cu Banca Transilvania, companie recunoscută pentru generozitatea ei. Iată că un card bancar poate să însemne mai mult decât un instrument de plată, contribuind la cauze nobile”.
Având un card VISA Gold BT – Rotary, membrii Rotary pot beneficia de credit de până la 10.000 de euro, valoare echivalentă în lei. Perioada de graţie a cardului este de până la 55 de zile, perioadă în care creditul poate fi returnat, fără a trebui să fie plătit ceva în plus. Cu cardul de credit VISA Gold BT – Rotary, utilizatorii acestuia au posibilitatea de a cheltui zilnic până la 30.000 lei, prin tranzacţii efectuate, cumulat, la bancomat, la POS şi prin Internet. Peste 30 de milioane de locaţii comerciale acceptă cardul VISA, în peste 150 de ţări, iar în România, o serie de comercianţi asigură discount-uri pentru plata cu VISA Gold BT – Rotary. Banca Transilvania nu percepe niciun comision pentru achitarea la comercianţi cu acest card co-branded, indiferent dacă respectivele cumpărături au fost făcute în ţară sau în străinătate. Facturile pentru majoritatea furnizorilor de telefonie şi utilităţi pot fi plătite, de asemenea, cu ajutorul acestui card, direct de la bancomatele Băncii Transilvania, gratuit. In cazul pierderii cardului, poate fi solicitată, în numerar, în regim de urgenţă, o sumă de până la 2.000 USD, în limita disponibilului din contul de card. Utilizatorii acestui card vor beneficia, la plecarea în călătorie, de un pachet de asigurări, oferind astfel cea mai bună garanţie că totul are o soluţie. Întârzierea zborului, pierderea bagajelor sau a actelor – dar şi alte situaţii – sunt neplăceri care pot fi atenuate cu ajutorul VISA Gold BT – Rotary. Utilizatorii acestui card au, de asemenea, acces gratuit în Salonul Business Class în cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, pentru eventualele întâlniri de afaceri sau pentru ultimele pregătiri înainte de zbor.
 

Comentarii

comentarii