Acasă Actualitate Viviana, consilier clasa I gradul profesional debutant, pe post de stativ pentru...

Viviana, consilier clasa I gradul profesional debutant, pe post de stativ pentru telefonul primarului Nicolae Robu

1479
DISTRIBUIȚI

În conferința de presă din 18 februarie, primarul Nicolae Robu s-a lovit de o problemă tehnică neprevăzută: s-a rupt stativul care îi ținea telefonul. Pentru câteva minute, privitorii de pe Facebook nu au mai putut să îl vadă și să îl asculte pe primar în timp ce prezenta „lucruri importante, vești bune, cum se întâmplă săptămână de săptămână”.

Totuși, primarul a rezolvat situația. Soluția? Noua sa „purtătoare de telefon”, Viviana, a fost nevoită să țină fix stativul cu telefon, nu cumva să nu afle timișorenii, în timp real, realizările administrației locale. „Of, of, nu știu astăzi ce se întâmplă… Viviana, va trebui să stai cu telefonul în mână. Cineva a atentat la stativul nostru”, a reacționat, imediat după producerea „atentatului”, Robu. Până la finalul conferinței, situația a rămas la fel. Ce este sigur este că, după aproximativ o oră de ținut stativul, Viviana nu va mai trebui să își lucreze brațele la sală.

Din informațiile disponibile pe site-ul Primăriei, reiese că Viviana Odrobot a câștigat concursul pentru „consilier clasa I gradul profesional debutant”, la Biroul Generare si Management Proiecte Edilitare, organizat în 27 noiembrie 2018. Aceasta a obținut 110 puncte, 50 la proba scrisă, și 60 la interviu, având doar o contracandidată, care o obținut cu nouă puncte mai puțin.

Nimic nu este însă întâmplător. Legăturile Vivianei cu PNL sunt chiar genetice. Mama, Sabina Odobrot este secretară şi contabilă de la sediul PNT Timiș, iar tatăl, Sorin Odrobot, este vechi membru de partid și șef formație întreținere curentă/exploatare, la Aquatim S.A. Timișoara.

Pe da altă parte, Viviana ar trebui să se simtă norocoasă, pentru că fostul ”putător de telefon” al primarului Robu, Cătălin Iapă, a ajuns ditamai secretarul de stat în guvernul demis Orban.

Comentarii

comentarii