Acasă Actualitate Vizita ”de laudă” a primarului Nicolae Robu a deranjat ”Campionatul Mondial de...

Vizita ”de laudă” a primarului Nicolae Robu a deranjat ”Campionatul Mondial de Cruce” din Parcul Dacia

949
DISTRIBUIȚI

Vizita ”de laudă” de marți seara a primarului Nicolae Robu a fost primită cu indiferență de pensionarii aflați în parcul din zona Dacia din Timișoara. În timp primarul vorbea la microfonul portabil din dotare de marile sale realizări viitoare, patru dintre ei continuau, vizibil iritați, o partidă de ”cruce”. Într-o filmare postată de Facebook de timişoreanul Vlad-Marko Tollea se vede cum cei patru pensionari aruncă cu nervi cărțile pe masa de joc, total indiferenți la tirada primarului.

„Primar cuvântând. La o boxă, cu un microfon pe delay. Între Masa Campionatului Mondial de Cruce şi cea a Campionatului European de Canastă. Ediția 2019. Și, respectiv, 2019”, a scris timişoreanul în comentariul de la filmare.

Însoțit de consilierul Cătălin Iapă, pe post de purtător de microfon și boxa portabilă, Nicolae Robu a încercat să le spună în direct timișorenilor din Dacia cum va face el zona mai frumoasă celor câțiva oameni care s-au adunat ”ca la urs” să-l asculte.

Primar cuvântândLa o boxă, cu un microfon pe delayÎntre Masa Campionatului Mondial de CruceȘi cea a Campionatului European de CanastăEdiția 2019Și, respectiv, 2019.

Publicată de Vlad-Marko Tollea pe Marţi, 25 iunie 2019

Comentarii

comentarii