Acasă Economic Vizita de lucru la Belgrad a CCIAT, finalizată cu rezultate remarcabile

Vizita de lucru la Belgrad a CCIAT, finalizată cu rezultate remarcabile

DISTRIBUIȚI

In cursul zilei de marți, 19 aprilie, Președintele Camerei de Comerț, Industrie si Agricultura Timiș, Dna. Florica CHIRIȚĂ, a efectuat o vizită de lucru la Belgrad ce a avut ca scop revigorarea relațiilor economice și de afaceri bilaterale.

Prima întâlnire a fost cu conducerea CCI Belgrad, unde în prezența Ambasadorului României în Republica Serbia, E.S. Silvia  Davidoiu, și a reprezentaților Camerei naționale a Serbiei, a fost reactualizată Convenția de Colaborare între cele două organizații camerale. “Avem o lungă colaborare cu România, încă din 1990. Mă bucur să fiu astăzi gazda evenimentului de semnare a acestui document care stabilește cadrul instituțional al unei colaborări de lungă durată”, a spus Vidosava Dzagic, Directorul CCI Belgrad. Vizita a continuat la Centrul Expozițional Belgrad, unde conducerea Centrului a făcut o prezentare a acestuia și a manifestărilor găzduite. 

Cele două întâlniri s-au finalizat cu rezultate concrete: gratuități pentru firmele timișene care vor participa cu stand la două expoziții sectoriale – Salonul de Mobilă  și Ethnic Food Drink Fair mcar și la forumul de afaceri din noiembrie a.c.

Deasemenea, firme membre ale CCI Belgrad vor fi prezente la prima ediție a SPORT FEST Timișoara, din iunie 2022. Ministrul Consilier al Ambasadei României la Belgrad, Tullia Balla, a însoțit delegația camerală pe întreaga durată a vizitei.  

Comentarii

comentarii