Acasă Economic Vodafone România extinde serviciile de Internet mobil HSPA+

Vodafone România extinde serviciile de Internet mobil HSPA+

485
DISTRIBUIȚI

Vodafone România a anunţat extinderea reţelei HSPA+, care oferă viteze de Internet mobil de până la 21,6 Mbps pentru download şi de până la 5,7 Mbps pentru upload, într-un număr de 15 noi localităţi, în plus faţă de Bucureşti.
„În urmă cu 5 ani, lansam, în premieră pe piaţa locală, serviciile 3G. În anii care au urmat, am continuat investiţiile pentru a avea cea mai modernă şi performantă reţea din România. Ne bucurăm să anunţăm astăzi că serviciile de Internet mobil la cele mai mari viteze, de până la 21,6 Mbps, sunt disponibile unui număr şi mai mare de clienţi Vodafone, prin extinderea reţelei HSPA+ la nivel naţional. Clienţii noştri pot utiliza acum serviciile de date mobile la viteze superioare în 16 mari oraşe şi zone turistice din ţară. În continuare, extinderea acoperirii pentru serviciile de broadband mobil rămâne pentru noi o prioritate pentru a permite cât mai multor clienţi accesul la servicii şi soluţii inovatoare”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone România.
Vodafone România oferă cea mai extinsă acoperire pentru serviciile de broadband mobil la viteze de până 21,6 Mbps, prin tehnologia HSPA+, care cuprinde acum zonele cu cerere mare de trafic din 16 oraşe şi staţiuni din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Piteşti, Oradea, Târgu-Mureş, Satu Mare, Mamaia şi Bran.
Clienţii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia de cele mai mari viteze de date mobile disponibile pe piaţă, cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic iniţial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 de euro / lună (cu TVA). Traficul de date care depăşeşte 16 GB nu va fi taxat suplimentar, însă viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps download şi 64kbps upload.

Comentarii

comentarii