Acasă Politica Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş: „Vom avea un candidat care să îl...

Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş: „Vom avea un candidat care să îl poată bate pe Ciuhandu”

384
DISTRIBUIȚI

UPDATE

 

Sorin Grindeanu, posibil candidat pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara

Candidatura lui Ciuhandu din partea USL este exclusă

Desemnat de către primarii social-democraţi din Timiş ca şi candidat al PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, preşedintele filialei Timiş a PSD, spune că vrea să demonstreze că este candidatul potrivit, câştigând sondajul pe care îl va realiza Uniunea Social Liberală pentru desemnarea numelor de pe liste.

În plus, acesta a reîntărit ideea că USL va avea candidaţi proprii pentru Primăria Timişoara şi preşedinţia CJ Timiş. Numele vehiculate până în prezent de liberali şi social-democraţi sunt ale preşedinţilor filialelor. Astfel, candidaţii potenţiali ai USL pentru cele două funcţii sunt Titu Bojin pentru şefia CJ Timiş şi Nicolae Robu pentru fotoliul de primar al Timişoarei. „Obiectivul comun al Uniunii Social Liberale este câştigarea Consiliului Judeţean Timiş şi a Primăriei Timişoara. Vom avea un candidat care să îl poată bate pe Ciuhandu. USL are şi în Timiş peste 50 de procente. Cred că PSD va avea candidat la preşedinţia CJ Timiş. Vreau să câştig sondajul comun care va fi realizat în acest sens pentru a nu mai exista discuţii. Nu m-am supărat pe Alin Nica (n.r. –vicepreşedinte PNL Timiş) după ce a declarat că liberalii vor candidaţi şi la primărie, şi la CJT. Nu bag în seamă tot ce se vorbeşte la PNL, cum îl rog pe domnul Robu să nu bage în seamă tot ce se vorbeşte la PSD”, a spus Titus Bojin.

UPDATE:

Conform unui comunicat semnat de liderul PSD Timiş, Titu Bojin, membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD au decis desemnarea lui Sorin Grindeanu drept posibil candidat pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD urmând să intre în sondajele de opinie premergătoare campaniei electorale. Sorin Grindeanu şi-a recăpătat oficial funcţiile de conducere din PSD Timiş joi după-amiază, după ce membrii Biroului Permanent Judeţean al partidului au luat act de decizia Comisiei naţionale de arbitraj şi integritate morală a PSD, care a admis contestaţia lui Grindeanu cu privire la decizia de suspendare. Viitorul candidat al USL la Primăria Timişoara va fi astfel ales între Sorin Grindeanu şi liderul PNL Timiş Nicolae Robu, în urma unor sondajele comandate USL. Prin aceste decizii, USL de delimitează de speculaţiile apărute referitoare la susţinerea unei posibile candidaturi la Primăria Timişoara a lui Gheorghe Ciuhandu.

 
 

 

Comentarii

comentarii