Acasă Actualitate Vor primi tichete de masă și timișorenii vaccinați între noiembrie și martie....

Vor primi tichete de masă și timișorenii vaccinați între noiembrie și martie. De unde se pot ridica?

DISTRIBUIȚI

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara anunță că, începând de miercuri, 18 mai, și persoanele vaccinate la centrele din Timișoara, între 19 noiembrie 2021 și 9 martie 2022, își pot ridica tichetele de masă în valoare de 100 de lei.

„Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara anunță că a finalizat astăzi, 18.05.2022, preluarea tichetelor de masă în valoare de 100 lei/persoană destinate persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare în perioada 19 noiembrie 2021-9 martie 2022 cu vaccinul Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Începând de joi, 19.05.2022, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara distribuie aceste tichete, după cum urmează la:

  1. Serviciul beneficii sociale, bulevardul Regele Carol I nr 10, de luni până vineri,  între orele 8-18
  2. Centrul de recuperare Podul Lung, strada Cornelia Sălcianu nr. 17 , de luni până vineri, între orele 8-18
  3. Complexul de servicii Sf\ntul Nicolae, strada Platanilor 2, de luni până vineri, între orele 8-16
  4. Centrul de incluziune socială, strada Cernăianu 31, de luni până vineri, între orele 8-16

„Persoanele imobilizate din Timișoara care au fost vaccinate la domiciliu de echipele mobile,  vor primi acasă tichetele de masă cuvenite, distribuite prin angajați DASMT. Tichetele de masă se vor distribui doar titularilor acestora, personal, pe baza cărții de identitate în original și a adeverinței de vaccinare. Pentru cei care nu dețin adeverința de vaccinare, aceasta poate fi descărcată de la www.adulti.renv.ro. Pentru beneficiarii acestor tichete, care au domiciliu în județul Timiș și care au fost vaccinați prin echipele mobile, primăriile de care aparțin sunt rugate de urgență să apeleze Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara  la numărul de telefon 0356 416050 pentru a  programa ridicarea lor nominală  prin reprezentant și a le distribui destinatorilor.  La expirarea unei perioade de 6 luni de la data vaccinarii cu schema completa , tichetele neridicate nu mai pot fi predate”, mai precizează reprezentanții primăriei.

 

Comentarii

comentarii