Acasă Economic Vrei să înființezi un punct gastronomic local în satele din Timiș? Iată...

Vrei să înființezi un punct gastronomic local în satele din Timiș? Iată ce trebuie să faci!

995
DISTRIBUIȚI

În câte gospodării țărănești vom putea mânca la vară? Punctele gastronomice locale sunt bucătării particulare în care turiștii pot servi mâncăruri specifice zonei. Pot funcționa în ferme sau gospodării țărănești și, dincolo de profitul financiar, ele pot aduce o contribuție definitorie la păstrarea și promovarea tradițiilor locale.

Cu scopul de a oferi informațiile necesare și de a veni în sprijinul celor care doresc să înființeze astfel de puncte în județ, Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Timiș organizează vineri, 12 februarie, în comuna Tomești, județul Timiș, prima întâlnire pe această temă.

Vor fi invitați fermieri și producători locali, investitori din zonă, proprietari de pensiuni și primari ai comunelor învecinate. Aceștia vor primi de la consilieri ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș. De asemenea, vor mai fi prezenți și specialiști în turism și reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismuluihttps://www.facebook.com/MinisterulTurismuluiMT/?__cft__%5b0%5d=AZVHNSI4jiyhV0LCoj1kLVbWcear_AtXjYpoc3XXXdGsvwA7fRYHtjTMeq-CUxqgG2xN92ROdtGHQnJBhJjuhYCXSdD17Vnk09hvi8CPjecpzYmF0Qc3a1RYrEV059Tmeko8Fau0uibYjoJWqD9iiQ9Jt7WbiN2UuCzytjXBARyqRWwpoKi3n7ftfwzRc0iMW-g&__tn__=kK-R care vor vorbi despre structurile de cazare din mediul rural și promovarea turistică a zonei.

 

Comentarii

comentarii