Acasă Actualitate Vrei să salvezi un om? Iată ce trebuie să faci!

Vrei să salvezi un om? Iată ce trebuie să faci!

DISTRIBUIȚI

În contextul necesității de sânge la unitățile spitalicești din județul Caraș-Severin, în perioada 27-29 septembrie, Episcopia Caransebeșului, în parteneriat cu Spitalul Municipal din Caransebeș, Spitalul Orășenesc Moldova Nouă și Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, organizează campania de donare de sânge „Împreună dăruim viață”, care are ca scop încurajarea donării de sânge benevole și ajutorarea semenilor care au nevoie de sânge.

Campania va debuta marți, 27 septembrie, între orele 8,30 și 12,30, la Spitalul Municipal din Caransebeș. Miercuri, 28 septembrie, între orele 8,30 și 12,30, Spitalul orășenesc de la Moldova Nouă își va deschide porțile pentru cei care doresc să dăruiască o șansă la viață.

Centrul de Transfuzie Sanguină de la Reșița va încheia campania faptelor bune, unde, atât joi, 29 septembrie, cât și vineri, 30 septembrie, între orele 8,00-12,30, sunt așteptați toți cei care doresc să celebreze viața prin dăruirea unei șanse la viață.

Pe lângă faptul că donatorii pot crește speranța la viață unor semeni, pe scurt, pot salva un om, aceștia se pot bucura și de beneficiile proprii, precum susținerea sănătății emoționale și cardiovasculare, investigațiile medicale gratuite sau acordarea unei zile libere la de serviciu.

Vă așteptăm în număr cât mai mare ca, împreună, să dăruim viață! – este mesajul Episcopiei Caransebeș și a Centrului de Transfuzie Sanguină de la Reșița

 

Comentarii

comentarii