Acasă Sport Vrei să susții financiar echipa de rugby SCM USV Timișoara? Primești un...

Vrei să susții financiar echipa de rugby SCM USV Timișoara? Primești un card special și vei avea și facilități

DISTRIBUIȚI

Bănățenii care vor dori să susțină financiar sau prin altă formă echipa de rugby SCM USV Timișoara vor primi un card special, care le vor aduce și unele facilități. De asemenea, va exista și o fundație prin care se vor putea face sponsorizări.

Rectorul Universității de Științele Vieții Timișoara, prof. Cosmin Popescu, a explicat luni 28 noiembrie: ”Vom crea această posibilitate pentru a susține echipa de rugby, unde există performanță, fie că e vorba de companii sau persoane fizice. Am afișat de peste un deceniu pe harta României sportive sloganul ”Timișoara campionă!” De aceea îmi doresc să ne aducem toți aportul în acest sens. Este un mesaj altruist.

Nu inventăm nimic. Multe au fost inventate. Timișorenii vor putea face sponsorizări pentru a susține echipa de rugby, printr-o fundație care va promova sportul și va susține oficial echipa de rugby SCM USV Timișoara. Ei vor primi un card, prin care vor avea și unele facilități. Ei vor fi parte la un succes al Timișoarei prin sport, dacă ne pasă. Vor fi făcute publice rezultatele după șase luni și la un an. Va fi o susținere financiară pe baza unei donații așa cum se face către o fundație.

Astfel, cei care iubesc rugby-ul și echipa să poată achiziționa un fanion, o minge, un tricou sau un balon și alte elemente care pot promova și susține echipa SCM USV Timișoara!”

Amintim că în partea finală a sezonului, echipa va disputa două partide, ambele la București:

În 4 decembrie, finala mică a Ligii Naționale, Dinamo – SCM USV Timișoara

În 11 decembrie, finala Cupei României, Steaua – SCM USV Timișoara.

”Să fim cât mai mulți cu mic cu mare pe stadion în București să ne susținem marea echipă care este SCM USV Timișoara, în finala Cupei României la rugby. Împreună cu colegii mei de la USV Timișoara vom merge la București să fim alături de echipă. Veniți…!”

Comentarii

comentarii