Acasă Cultura We Singing Colors – Marea Britanie, Japonia, Spania, India – Timișoara

We Singing Colors – Marea Britanie, Japonia, Spania, India – Timișoara

725
DISTRIBUIȚI

Formația We Singing Colors va concerta pe data de 12 august la Timișoara, la Arelier22garden. We Singing Colors a apărut în peisajul muzical în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul Good Days, Bad Days care se aude de la primul album din 2014 – Made of wool, made of Heavy Metal.

Au fost multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Set-up-ul minimalist i-a ajutat să ajungă în unele locuri neașteptate, dar fiecare locație are magia ei: un concert în tren – pe cea mai veche cale ferată din România, un live session în pădure, în Delta Văcărești sau într-un taxi, dar și un live online București/Melbourne, direct din dormitor în fața câtorva mii de oameni.

De-a lungul timpului, trupa a colaborat atât pe scenă, cât și în studio cu muzicienii Vlad Ionescu, Narcis Axinte, Andi Dupont, Andrei Fântână, Victor Mihăilescu, Adi Seven, Corina Ciuplea-Țurcan, Paul Ballo, Cosmin Dumbravă, Cosmin Postolache. Cel de-al doilea album al lor, Lone Learner (https://goo.gl/BCYwcp), a fost lansat în 2018, single-urile Hunger, Bridal Hands, Destiny, Out of the city și Get up slowly având parte și de videoclipuri. În limita disponibilităţii şi a regulilor aplicate perioadei respective, vor fi şi bilete de vânzare la locaţie în seara evenimentului.

Comentarii

comentarii