Acasă Actualitate Webinariile #impreunaonline – succes absolut la UPT, cu mii de dascăli și...

Webinariile #impreunaonline – succes absolut la UPT, cu mii de dascăli și studenți din toată țara

992
DISTRIBUIȚI

Din cauza pandemiei COVID19, educația online generalizată la toate nivelurile de învățământ s-a aflat în centrul atenției opiniei publice din Timișoara și din întreaga țară, în ultima perioadă.

Seria de webinarii #impreunaonline, inițiată de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și eLearning, în colaborare cu IEEE România, Alianța Română a Universităților Tehnice și Asociația EDEN, aduce în prim plan un nou webinaru intitulat „Perspectiva studenților timișoreni asupra educației online”, eveniment care va avea loc miercuri, 10 iunie, începând cu ora 16:00.

Lucian Ronkov a explicat că studenții timișoreni vor vorbi din perspectiva lor despre educația online și vor prezenta provocările pe care ei le-au întâlnit în transferul la educația online, în  această perioadă.

Participarea este gratuită iar înscrierile sunt deschise accesând link-ul https://elearning.upt.ro/ro/comunitate/noutati-comunitate/webinar-impreunaonline-perspectiva-studentilor-timisoreni-asupra-educatiei-online/.

Participanților li se vor emite, în continuare, certificate digitale deschise (Open Badges).

Webinarul, al X-lea din seria #impreunaonline, va fi moderat de dr.ing. Diana Andone, Universitatea Politehnica Timișoara, iar prezentatori vor fi: Andrea Medrea, Universitatea Politehnica Timișoara, Alexandra Ferencz, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” Timișoara, Adrian Breha, Universitatea de Vest Timișoara, Alexandru Iliescu, Universitatea Politehnica Timișoara, Bogdan Giurgiu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Mii de cadre didactice și studenți din România au participat deja la primele 9 webinarii gratuite din seria #impreunaonline, dedicate tranziției de la educația tradițională la cea online.

Găzduită și moderată de către echipa Centrului de eLearning a Universității Politehnica Timișoara, seria cuprinde webinarii susținute de invitați din diferite universități din România și este dedicată tuturor actorilor din procesul educațional.

Participarea este gratuită și se face accesând link-urile de înregistrare puse la dispoziție în fiecare săptămână pe pagina web oficială a CeL – https://www.elearning.upt.ro.

Comentarii

comentarii