Acasă Actualitate Week-end pentru bărbaţi la Iulius Mall Timişoara

Week-end pentru bărbaţi la Iulius Mall Timişoara

392
DISTRIBUIȚI

Iulius Mall le-a pregătit bărbaţilor nu doar o zi, ci un întreg week-end. Începând cu ziua de vineri, la Iulius Mall Timişoara vor fi organizate evenimente şi concursuri cu premii care îi vor avea în centrul atenţiei pe bărbaţi: Car Show, „Se caută un Greu” şi o competiţie naţională de biliard.
Cei pasionaţi de domeniul auto sunt aşteptaţi la Iulius Mall în perioada 7-9 mai la târgul auto Car Show. Cei mai importanţi dealeri din vestul ţării îşi vor expune ultimele modele de maşini existente în showroom, dar nu vor lipsi nici firmele ce oferă servicii de închirieri autoturisme, tunning sau service auto.
Clubul BlackBox din Iulius Mall găzduieşte în zilele de sâmbătă, 8 mai, şi duminică, 9 mai, concursul naţional de biliard  – Blackball 9 Ball. Competitorii se vor întrece pentru premii în valoare totală de peste 15.000 lei (locul 1: 5.000 lei, locul 2: 3.000 lei, locul 3: 2.000 lei, locul 4: 1.000 lei, locurile 5-8: 500 Lei, locurile 9-16: 300 lei).
Şi amatorii de lupte K1 sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână la Iulius Mall. Caravana „Se caută un greu”, demarată de Sport.ro şi Pro Fm, va poposi preţ de două zile la food court-ul Almondo, unde va căuta cei mai buni doi luptători din Banat. Sportivii selecţionaţi vor merge în finală, alături de cei mai buni doi luptători din Bucureşti, Iaşi şi Sibiu. În total, opt „războinici” vor concura pe 13 mai în marea finală „Se caută un greu” din Capitală, o super gală Kombat.ro.

Comentarii

comentarii