Acasă Economic Weekend de poveste la aniversarea a 3 ani de la deschiderea Shopping...

Weekend de poveste la aniversarea a 3 ani de la deschiderea Shopping City Timișoara

283
DISTRIBUIȚI

Weekend de sărbătoare la Shopping City Timișoara, care aniversează 3 ani! Și, cum o astfel de ocazie trebuie celebrată, zilele de 30 și 31 martie sunt bogate în evenimente, concursuri și distracție pentru toți timișorenii.

Vânătoare de comori alături de Dalmațieni

Copiii vor fi primii răsfățați ai weekendului, astfel că, în ambele zile, în intervalul orar 11:00 – 17:00 toți micuții sunt provocați să participe la „vânătoarea de comori pe strada Dalmațieni 101!”. Cel mai nou serial Disney Channel vine la Shopping City Timișoara cu un traseu format din 4 zone personalizate, pe care copiii trebuie să le descopere în cadrul mall-ului. „Înarmați” cu un talon, micuții vor primi câte o bifă pentru fiecare zonă cercetată, iar la final vor fi răsplătiți, pe loc, cu un premiu. Punctul de plecare în vânătoarea de comori este zona Info Point. Mai mult, toți copiii care descoperă toate cele 4 zone secrete se pot înscrie și la extragerea pentru 10 kituri complete Disney, formate din ghiozdan, sacoșă de pânză, agendă, recipient de apă/ceai și cană de ceai Disney.

Premii și surprize și pentru cei mari

Shopping City Timișoara le-a pregătit surprize și vizitatorilor care au depășit vârsta copilăriei. Astfel, duminică, 31 martie, centrul comercial se transformă într-un uriaș loc de petrecere, cu Photo Booth, Candy Bar (dupa ora 17:00) și 50 de premii instant pentru primele 50 de persoane care vin la Info Point cu bonuri de minimum 150 de lei (emise în 31 martie, de magazinele din cadrul Shopping City Timișoara). După ce se vor înscrie în aplicația de pe tableta prezentă la Info Point, fiecare persoană va primi o invitație dublă la Circo Acquatico Belluci.

Invitația poate fi preschimbată în cele două bilete până pe 7 aprilie, timp în care artiștii de circ vor susține un spectacol zilnic, de luni până vineri, și câte două reprezentații în zilele de weekend. Decorurile spectaculoase îi vor purta pe spectatori în lumea fantastică a supereroilor, precum Batman, Wonder Woman, The Joker sau Thor, unde vor putea admira acrobații la sol și la înălțime, numere de jonglerii și contorsionism și vor râde la momentele comice. 

Mai multe detalii despre weekendul Aniversar pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii