Acasă Economic Wizz Air intenţionează să opereze toate zborurile din şi spre România

Wizz Air intenţionează să opereze toate zborurile din şi spre România

616
DISTRIBUIȚI

În urma închiderii spatiilor aeriene europene, Wizz Air a anulat în ultimele 5 zile 842 zboruri, dintre care 124 din şi spre România. Miercuri, 21 aprilie, compania a anunţat că intenţionează să opereze toate zborurile din şi spre România, cu excepţia celor spre Dortmund şi Paris Beauvais, aeroporturi care sunt în continuare închise.
Compania a anunţat faptul că situaţia rămâne incertă, iar operaţiunile Wizz Air sunt afectate de manevrele ocazionale foarte lungi de ocolire a zonelor afectate de norul de cenuşă. Wizz Air le reaminteşte pasagerilor care nu au putut călători să solicite returnarea banilor doar prin intermediul site-ului wizzair.com. Call-center-ele lucrează la capacitate maximă şi se confruntă cu 15% mai multe cereri decât într-o perioadă normală. Solicitările vor fi onorate în termen de 15 zile. Pasagerii care doresc să-şi rezerve bilete pentru un alt zbor sunt rugaţi să folosească doar numerele aferente call-center-ului Wizz Air. Toţi pasagerii ale căror zboruri au fost anulate au primit un e-mail cu numerele de telefon relevante pentru a-şi rezerve bilete pentru un alt zbor.
„Ne confruntam cu un număr foarte mare de cereri, astfel că timpii de aşteptare sunt mai mari ca de obicei. De asemenea, dorim să reamintim pasagerilor ca înainte de a pleca spre aeroport să verifice site-ul wizzair.com. În cazul în care zborul nu va apărea pe site ca anulat, acesta va fi operat conform orarului de zbor. În cazul în care zborul este anulat, pasagerii sunt rugaţi: să folosească site-ul wizzair.com dacă doresc returnarea banilor, iar dacă doresc să rezerve un bilet pentru un alt zbor să apeleze call-center-ul,” se spune în comunicatul companie.
 

Comentarii

comentarii