Acasă Economic Wizz Air preia pasagerii JAT Airways

Wizz Air preia pasagerii JAT Airways

522
DISTRIBUIȚI

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost – low fare din România şi din Europa Centrală şi de Est oferă alternative de rerutare pasagerilor afectaţi de întreruperea operaţiunilor transportatorului sârb JAT Airways, de pe aeroportul din Belgrad. Pasagerii JAT pot utiliza cursele Wizz Air din Budapesta sau din Timişoara.
Compania oferă un tarif special de 40 de euro, cu toate taxele incluse, pasagerilor care deţin bilete de călătorie JAT, valabile în perioada 1 octombrie 2009 – 27 martie 2010. Pentru a beneficia de această ofertă specială, pasagerii sunt rugaţi să acceseze site-ul wizzair.com sau să contacteze call-center-ul Wizz Air.
Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile iar rezervările vor trebui făcute în perioada 1 – 8 octombrie. Tarifele speciale sunt valabile doar pe site-ul companiei prin versiunile în limbile engleză, maghiară, română şi croată.
„Industria transporturilor aeriene continuă să fie puternic afectată de criza economică, iar în sezonul de iarnă se întrevăd şi alte victime. Acum, mai mult ca oricând, este foarte important să ne menţinem performanţele financiare şi să oferim servicii de încredere. Wizz Air va continua să ofere alternative pasagerilor liniilor aeriene aflate în dificultate, consolidându-şi în acelaşi timp poziţia de lider în regiune”, a declarat John Stephenson, vicepreşedinte Wizz Air.
Wizz Air a transportat peste 7 milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce operează de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina şi Cehia. Recent, Wizz Air a anunţat deschiderea celei de-a 12-a baze, în iulie 2010, în Wroclaw (Polonia).

Comentarii

comentarii