Acasă Cultura WorkCafe 21 – Întâlnire de lucru între producătorii și operatorii culturali din...

WorkCafe 21 – Întâlnire de lucru între producătorii și operatorii culturali din România și Timișoara

DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii va organiza, în perioada 22-23 martie 2019, o întâlnire între producători și directori de evenimente culturale din România și operatori culturali din Timișoara, pentru a crește și dezvolta echipele de lucru pentru momentul 2021.

Reprezentanți ai Electric Castle, TIFF, Overground Music, ARTmania Festival, East European Music Conference, GNB Agency, Bad Unicorn, Street Food Festival, Emagic, Awake Festival sau Enescu Festival vor veni timp de două zile la Timișoara pentru a discuta și forma echipe de lucru cu operatori culturali din Timișoara.

„Ne bucurăm că îi avem invitați la Timișoara pe acești profesioniști ai industriei de organizare de evenimente din țară, unii dintre ei cu experiență de peste 20 de ani, cu care putem colabora la nivel de schimb de idei. De asemenea, ne bucurăm foarte mult că operatorii culturali din Timișoara au răspuns afirmativ la invitația noastră de a petrece un sfârșit de săptămână muncind împreună”, a declarat Simona Neumann, director executiv al ATCEC.

Echipele de lucru se vor afla vineri și sâmbătă la AMBASADA, alături de operatori ca Asociația Contrasens, Marele Ecran, Centrul Cultural PLAI, Sabotage, Simultan, Prin Banat, FITT, ArtEncounters și mulți alții.

WorkCafe 21 este primul eveniment dintr-o serie dezvoltată de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii pentru a eficientiza procesul de lucru și comunicare pentru evenimentele anului 2021, anul în care Timișoara va deține, alături de Novi Sad (Serbia) și Eleusis (Grecia), titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Comentarii

comentarii