Acasă Economic Workshop CODECS la Timișoara

Workshop CODECS la Timișoara

435
DISTRIBUIȚI

Mai este educația de business o necesitate în ziua de astăzi? Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze un manager de succes? Cât de util mai este un MBA? CODECS vă invită să răspundeți la toate aceaste întrebări în cadrul workshopului Open Mind, pe care îl organizează la Timișoara. Veți avea ocazia să stați de vorbă cu tutori și absolvenți ai programelor de pregătire managerială oferite de CODECS și să aflați ce înseamnă un Certificat Profesional în Management sau un MBA direct de la oameni care au trecut prin aceste experiențe.
„Plecăm de la convingerea că cea mai bună investiție pe care o putem face este investiția în dezvoltarea noastră profesională. Mai ales acum, când piața forței de muncă a devenit atât de competitivă, educația de business este cea mai în măsură să ne ofere un avantaj consistent în dezvoltarea carierei. De aceea, îi așteptăm pe toți cei interesați de succesul în carieră să ni se alăture în cadrul acestei dezbateri, una dintre primele de acest fel din Timișoara”, spune Radu Mihăescu, președintele CODECS.
Workshopul CODECS Open Mind va avea loc miercuri, 23 februarie, începând cu orele 18:00, la Casa Palace, din Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8. Participarea este gratuită. Pentru confirmări puteți trimite un email la adresa office@codecs.ro sau puteți apela numărul de telefon: 021.252.51.82. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre eveniment sau programele CODECS, puteți să vizitați website-ul companiei la www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS vă invită să vă alăturați grupului LinkedIn, CODECS Network.

Comentarii

comentarii