Acasă Economic Workshop la Timişoara: „Traversarea crizei şi înfruntarea evoluţiei”

Workshop la Timişoara: „Traversarea crizei şi înfruntarea evoluţiei”

DISTRIBUIȚI

Planetwork Studium va organiza la Filarmonica Banatul din Timişoara, pe 14 mai, începând cu ora 17.00, workshop-ul „Dezvoltarea competentelor şi competenţele pentru dezvoltare. Traversarea crizei şi înfruntarea evoluţiei.” Evenimentul este o ocazie pentru a reflecta asupra actualei situaţii de criză adunând contribuţii şi mărturisirii care vor putea fi de folos pentru a depăşi evoluţia şi a confirma că prezenţa italiană în România va continua să favorizeze creşterea şi dezvoltarea sustenabilă a ţării, prin profitabilitatea economică, competitivitatea şi valorizarea persoanelor.
Împreună cu Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, la workshop vor interveni Prof. Dr. Nicolae Bibu de la Universitatea de Vest din Timişoara, Catedra de Management,Marius Popa, Associate Partner Consilium Management Consulting, Luca Serena, preşedinte Euroholding România, Riccardo Rizzi, Unimpresa România, şi Francesco Pazienza, preşedinte Planet Group.
Între temele ce vor fi dezbătute, în cadrul sistemelor organizaţionale, Planetwork Studium va prezenta o iniţiativă finalizată cu experimentarea unui test, care se administrează deja în ţările europene, prin care se evaluează principalele competenţe manageriale. În faza iniţială, testul va fi efectuat gratuit pentru 300 de manageri de companie din România şi 30 de studenţi de la Facultatea de Management. Testul va da un feedback cu privire la ariile de îmbunătăţire a personalului, fiind o oportunitate de a evalua calitatea proceselor de selecţie, a activităţilor de formare şi o evaluare constructivă a managerilor de firmă. În urma testului se va putea defini un plan de îmbunătăţire a sistemului de dezvoltare a competenţelor care va permite evaluarea în mod corect a capitalului uman pentru a-l preveni de riscul unei necontrolate dispersii cu care actuala situaţie de criză s-ar putea confrunta din cauza recesiunii activităţilor productive.

Comentarii

comentarii