Acasă Actualitate World Class s-a extins pe trei nivele la ISHO. Bazinul de înot...

World Class s-a extins pe trei nivele la ISHO. Bazinul de înot e la etajul trei – foto

DISTRIBUIȚI

World Class a inaugurat cel mai nou club premium din Timișoara, de la ISHO. Spațiul a fost amenajat într-una din clădirile complexului, pe trei etaje. Bazinul de înot se află chiar la nivelul al treilea.

Pe lângă bazin și zona dedicată wellness-ului, clubul oferă echipamente de ultimă generație, clase variate de group fitness și o echipă de experți specializați gata să inspire și ajute oamenii să-și atingi obiectivele de sănătate, fitness & lifestyle.

Odată cu această nouă deschidere, a anunțat și expansiunea rețelei prin achiziția a două noi cluburi de health & fitness cu piscine în Timișoara: două foste cluburi Smart Fitness Studio, din zona Buziașului și de la Shopping City Timișoara au devenit World Class.

World Class mai deține cluburile din Iulius Town, de la Vox și Dumbrăvița.

“World Class, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România, își consolidează prezența în regiunea de Vest și își continua astfel drumul către misiunea sa: de a inspira și motiva mai mulți români să fie mai active mai des. După achiziționarea a două foste cluburi Smart Fitness Studio SRL care devin cluburi World Class și care fuseseră inițial redenumite Vectr 2 și Vectr 3, rețeaua World Class va opera acum șase cluburi și cinci piscine în Timișoara, marcând un moment important pentru toți entuziaștii sportului și mișcării din oraș, care sunt în căutarea unor soluții premium pentru a-și menține și îmbunătăți stilul de viață și pentru a se bucura de mai multă sănătate. Rebranding-ul cluburilor va începe la sfârșitul lunii aprilie”, au anunțat cei de la World Class.

Despre World Class România

World Class România este liderul pieței din industria românească de sănătate, fitness și wellness, cu un număr total de 47 de cluburi de sănătate și fitness și 25 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri.

Vectr Holdings – o companie de investiții partea African Industries Group – este proprietarul World Class România, liderul pieței românești de sănătate și fitness.

Vectr Holdings deține companii în domeniul agro business-ului, distribuția de echipamente și utilaje agricole, dezvoltarea și investițiile imobiliare și industria sănătății și fitnessului.

Comentarii

comentarii