Acasă Eveniment Ycre a fost prins de poliția locală desenând cu spray-urile în Piața...

Ycre a fost prins de poliția locală desenând cu spray-urile în Piața Victoriei – VIDEO

DISTRIBUIȚI

ycrePolițiștii locali au depistat azi–noapte, în jurul orei 02.30, în Piața Victoriei din Timișoara, doi tineri care desenau cu spray-urile tip grafitti cuvântul ”ycre” pe pereții clădirilor din centrul orașului.

Cei în cauză se numesc M. Răzvan, de 24 de ani, cu domiciliul în Vulcan – Hunedoara, iar cel de-al doilea se numește I. Florin, de 22 de ani, din Jimbolia – Timiș. Cei în cauză aveau asupra lor cinci spray-uri și un marker. Aceștia au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată cu câte 500 lei, urmând să fie trași la răspundere și cu privire la costurile refacerii pereților desenați. Primul dintre ei a mai fost depistat și sancționat de două ori desenând cu spray-urile pe pereții clădirilor de pe Bdul Eroii de la Tisa și deteriorând prin desenare mai multe indicatoare rutiere. Tinerii nu neagă că se ocupă cu astfel de îndeletniciri și au declarat că își vor asuma curățarea pereților.
Poliția Locală Timișoara atrage atenția că persoanele care se ocupă cu astfel de practici deteriorând clădirile Municipiului și creând un aspect inestetic acestora riscă pe lângă sancțiunile în bani și să plătească pentru refacerea fațadelor acestora, conform legislației în vigoare. Rugăm cetățenii care observă situații în care tinerii desenează pe pereții clădirilor, imobilelor de locuit, pe monumente, mobilier urban etc să solicite sprijinul polițiștilor locali la telefoanele 0256.968 sau 0256.246.112.

 

Comentarii

comentarii