Acasă Actualitate Young Min, maestrul iluziei care hipnotizează sufletele spectatorilor, pe scena de la...

Young Min, maestrul iluziei care hipnotizează sufletele spectatorilor, pe scena de la Time for Magic

DISTRIBUIȚI

Anul acesta, Harry Potter se joacă pe scena de la Time for Magic, la cea de a doua ediție a Festivalului Internațional de Magie care îl aduce pe campionul YOUNG-KIM MING, iluzionistul care transformă particulele de nisip în obiecte, făcâdu-le să pară că au propria memorie.

Iluzioniști de renume mondial precum Franz Harazy, Luis De Mato și Cryil îi admiră expresiile magice.

New York Times îl numeau „vrăjitorul fără baghetă”: „…Scena în care YOUNG-KIM MING produce un cerc de metal din particulele de nisip și apoi îl dizolvă, pare o vrajă. Obiectele pe care le creează din nisip dau impresia că au o minte proprie. Nu există nicio îndoială cu privire la opoziția lor, care combină o iluzie rafinată.”

Cei mai importanți producători de spectacole “Cirque De Sole”, “Illusionist’s”, “Impossible” sunt captivați de magia lui cu nisip. În mâinile lui YOUNG-KIM MING minusculele particule se pot transforma în câteva secunde într-o bucată de lemn sau metal.

YOUNG-KIM MING este la ora actuală unul dintre cei mai buni magicieni coreeni. A fost premiat în Asia pentru cel mai original număr și s-a clasat pe primul loc la categoria sa la campionatele mondiale FISM din Italia, lăudându-se astfel cu titlul de campion mondial al General Magic.

“Un artist alchimist capabil să controleze elementele naturii în cercul vieții dovedind o abordare total inovatoare a artei magice.”, spune iluzionistul Lorenzo-Cristian, fondatorul festivalului.

YOUNG-KIM MING vine pentru prima dată în fața publicului român la Time for Magic, la Timișoara, la Magic Gala Show, în 7 octombrie, alături de alți  campioni mondiali și superstaruri internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor “Constantin Jude”.

Time for Magic- 3 zile de magie, 3 zile de festival

Anul acesta, festivalul Time for Magic se va desfășura de-a lungul mai multor zile, cu spectacole care vor avea loc pe mai multe scene din Timișoara, în 3 limbi diferite, la care vor participa unele dintre cele mai titrate nume internaționale ale lumii Iluzionismului:

  • 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria
  • 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului
  • 5 octombrie – CloseUp Magic și Street Magic (intrarea liberă, urmează să anunțăm locația)
  • 5 octombrie – Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse de însuși faimoșii magicieni (intrarea libera, urmează să anunțăm locația)
  • 5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să anunțam locația)
  • 7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali și Superstarurile Internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LoB2023+ derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. Acţiunea este finanţată/cofinanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023″.

Comentarii

comentarii