Acasă Actualitate Zâna Măseluță, „Rățușca cea urâtă” și aventuri în Egipt îi așteaptă pe...

Zâna Măseluță, „Rățușca cea urâtă” și aventuri în Egipt îi așteaptă pe copii la Iulius Town

DISTRIBUIȚI

Este cunoscut deja pentru toată lumea că cei mici învață cele mai multe lucruri atunci când se joacă. Weekend-ul acesta, la Iulius Town, distracția și învățarea își dau mâna în mai multe evenimente. Cât de importantă este igiena orală, cum trăiau egiptenii acum mii de ani, dar și de ce frumusețea interioară este cea mai de preț sunt câteva întrebări la care copiii vor găsi răspunsuri.

Zâna Măseluță va fi prezentă duminică, 16 octombrie 2022, începând cu ora 11.00, în Iulius Gardens, unde îi așteaptă pe copii cu mai multe surprize, la Caravana Dințișorului. Ateliere în cadrul cărora cei mici vor învăța cum trebuie să se spele corect pe dințișori, ce este o carie, de ce dinților nu le place prea mult dulcele și multe alte informații utile. Pe lângă ateliere, vor avea loc și vânători de comori și momente cu dans și muzică pentru copii. Caravana Dințișorului este organizată de Timișoara Dental Students Association.

Duminică, de la aceeași oră, micii pasionați de teatru vor afla de la „Rățușca cea urâtă” cât de important este să fii bun cu cei din jur și de ce frumusețea interioară primează. Teatrul de Păpuși va fi instalat în Iulius Mall, la demisol, în Piațeta Splend’Or. 

Aventurile în Egipt continuă la Iulius Town până luni, 17 octombrie, așa că vă așteptăm să profitați de ultimele zile ale expoziției interactive. Distracția la piramide are loc zilnic, în intervalul orar 10.00 – 20.00, iar o vizită în „sit” durează 45 de minute. Prețul unui bilet este de 10 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Informațional. Îți poți programa micul arheolog la intervalul de vizitare dorit, pe adresa de email: rezervari.tm@iuliustown.ro și la telefon: 0722.184.793, doar între orele 10:00-17:00.

Zona Iulius Expo este cuprinsă în acest weekend de magia boemă a trecutului, la Târgul de Antichități, handmade și vintage.

Comentarii

comentarii