Acasă Eveniment Zece migranți din India și Pakistan, depistați în Timișoara de polițiștii locali,...

Zece migranți din India și Pakistan, depistați în Timișoara de polițiștii locali, după ce au trecut ilegal granița dinspre Serbia

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 28 mai, în jurul orei 21.45, polițiștii locali din Timișoara au depistat la intersecția străzii Sever Bocu cu Calea Aradului zece migranți, cetățeni indieni și pakistanezi, care nu aveau documente. Aceștia ar fi trecut cu o zi înainte ilegal granița dinspre Serbia, astfel că au fost predați Poliției de Frontieră.

„Polițiștii locali au trecut la identificarea celor 10 persoane, stabilind că aceștia au între 26 și 42 de ani și provin patru dintre ei din India și șase din Pakistan. Aceștia au declarat că doar ce au trecut granița dinspre Serbia în România cu o zi înainte și nu dețineau documente asupra lor. Cei 10 bărbați au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat către polițiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Comentarii

comentarii