Acasă Eveniment Zece persoane reţinute după meciul Steaua – FC Timişoara

Zece persoane reţinute după meciul Steaua – FC Timişoara

488
DISTRIBUIȚI

Mediafax Foto

Suporterii au distrus două maşini ale Poliţiei

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că zece persoane au fost reţinute după meciul Steaua – FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I, ca urmare a incidentelor din timpul şi de la finalul partidei.
"Au fost 10 reţinuţi deocamdată care au fost conduşi la Secţia de Poliţie 22 şi urmează ca în baza probelor video înregistrate atât în interiorul stadionului cât şi în afară să se ia măsuri şi împotriva altor suporteri implicaţi în incidente. În incidente au fost răniţi doi angajaţi ai Jandarmeriei, unul cu probleme la ochi şi altul cu dinţii sparţi după ce a fost lovit cu o piatră şi un alt rănit de la firma de securitate care a fost lovit la arcadă. Toţi cei răniţi au primit îngrijiri medicale şi sunt în afara oricărui pericol", a declarat Militaru.
La locul incidentelor s-a deplasat şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, care a afirmat că au fost avariate şi două maşini de poliţie. El a afirmat că poliţia nu se va opri până când nu-i va prinde pe autorii faptelor.
La intrarea în Complexul Sportiv Steaua erau pietre şi bordurile scoase din pământ. Şi câteva garduri din interiorul complexului au fost dărâmate. Mai mulţi stewarzi aflaţi la intrarea în complex nu erau dotaţi cu căşti de protecţie, iar suporterii aruncau cu pietre în direcţia lor. De asemenea, au fost sparte geamuri de la fostele case de bilete ale stadionului. Suporterii care reprezintă Peluza Nord au aruncat cu o torţă în jandarmii care erau în conflict cu o parte din fanii de la tribuna a doua şi care înainte ocupau Peluza Sud. Cei care ocupau locurile de la tribuna a doua au rupt mai multe scaune şi au aruncat în jandarmi. Suporterii au scandat împotriva finanţatorului Stelei, Gigi Becali. Jandarmii i-au evacuat pe suporterii de la tribuna a doua.

Suporterii au distrus două maşini ale Poliţiei
 

Maşinile erau parcate în zona stadionului Ghencea, la intersecţia dintre strada Titel Petrescu şi Bulevardul Ghencea, şi au fost atacate cu pietre de suporteri, care au spart geamurile de pe partea dreaptă şi lunetele.

Comentarii

comentarii