Acasă Economic Zeci de companii s-au reunit la Timișoara Business Mixer 2017

Zeci de companii s-au reunit la Timișoara Business Mixer 2017

282
DISTRIBUIȚI

miercuriiiMarți 21 iunie, zeci de companii membre ale  Asociației Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri (ABSL) din România s-au reunit la Hotelul Timișoara pentru a găsi soluții în procesul de angajare cu mai mult succes a forței de muncă în economia României.
 ABSL România a organizat cea de-a 2-a ediție a celui mai important eveniment de profil al acestei veri Timișoara Business Mixer 2017.  Astfel, la Timișoara, au fost prezenți lideri de top din industria de outsourcing, reprezentanți ai celor mai mari companii din industrie și cei mai importanți lideri din domeniul cercetării și dezvoltării din Timișoara.
“Timișoara pentru industria noastră de servicii este foarte importantă. Aici sunt companii foarte mari, mulți studenți și o viață economică intensă. Vrem să fim aici să învățăm împreună și să vedem cum putem să îi ducem pe studenți și absolvenți mai departe, cum să îi ajutăm să înțeleagă ce facem noi și să poată veni în firmele noastre. Ne dorim să aducem mai mulți membri în asociație, fiindcă împreună avem o voce mai puternică și putem să schimbăm și să îmbunătățim legislația și programele care să ne ajute să ne îmbunătățim business-urile”,  Lilian Vizău, ABSL.
De asemenea, s-a desfășurat o sesiune interactivă ce a avut ca focus Programul de Master ABSL Business Services, project-based learning, framework-ul legal pentru internship, unde studenții au putut  descoperi noi drumuri în carieră. Evenimentul  a găzduit și sesiuni de Knowledge Sharing cu participarea membrilor strategici: Mihaela Robu – ACCA, George Didoiu – Colliers, Teodora Todoran – Wipro Limited. ABSL îşi propune să organizeze evenimente Business Mixer în comunitățile locale pentru a facilita schimbul de cunoștiințe între membrii și partenerii săi.

Comentarii

comentarii