Acasă Eveniment Zeci de tineri din centrele de plasament din România şi Ungaria...

Zeci de tineri din centrele de plasament din România şi Ungaria – pregătiţi să facă faţă provocărilor vieţii de zi cu zi

227
DISTRIBUIȚI

În perioada 21 -27 august, Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany a fost organizat în Poieni Strâmbu, România, o tabără educativă la care au participat 52 de persoane, dintre care 40 de tineri ce beneficiază de servicii sociale de protecţie a copilului în România şi Ungaria. În perioada 18 -24 iulie a fost organizată în Tiszalok, Ungaria, o tabără educativă la care au participat 52 de persoane, dintre care 40 de tineri ce beneficiază de servicii sociale de protecţie a copilului în România şi Ungaria. Tabăra a fost organizată de Volt Allami Gondozottak Orszagos Egyesulete, Ungaria, iar acţiunile au fost organizate în cadrul proiectului “Getting to know you!”, dezvoltat  în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România Ungaria 2007-2013 şi cofinanţat de guvernele României şi Ungariei. Valoarea proiectului este de 127 722.00 euro, din care finanţarea din partea Fondului European  este de 104 78.70 euro.
Evenimentele şi-au propus să faciliteze dezvoltarea relaţiilor interpersonale, dezvoltarea abilităţilor de socializare şi dezvoltarea abilităţii de apartenenţă la un grup, pentru a face faţă provocărilor specifice vieţii de zi cu zi. Au participat tineri din cadrul centrelor de plasament din România şi din Ungaria.

 

Comentarii

comentarii