Acasă Actualitate Zeci de voluntari repun „pe picioare” casa unei bătrâne din Banat, care...

Zeci de voluntari repun „pe picioare” casa unei bătrâne din Banat, care locuiește în rulotă – Foto

1375
DISTRIBUIȚI

Zeci de voluntari au venit sâmbăta aceasta pentru a ajuta la renovarea casei lui tanti Lenuța de la Ersig, județul Caraș-Severin. Bătrâna locuiește de ceva timp într-o rulotîă, pentru că în căsuța ei dărăpănată nu mai poate sta, fiind în pericol de prăbușire… Voluntari care au rtăspuns apelului Asociației Acasă în Banat au fost sâmbătă la Ersig pentru a ăncepe renovarea casei bătrânei. Au refăcut un perete care stătea să se prăbușească, au lucrat în curte și mutle alte lucruri ce trebuiau făcute. Voluntarii se vor întoarce sâmbăta viitoare, în 17 noiembrie, la Ersig, pentru a continua lucrările. Vă puteți implica și voi…

Îi puteți contacta pe cei de la Asociația Acasă în Banat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/acasainbanat/.

 „Ne vedem și sâmbăta viitoare, în 17 noiembrie, tot la Ersig, să terminăm ce am început și să o mutăm pe tanti Lenuța înapoi în casa ei. Îi rugăm pe cei care doresc să participe pe data de 17 noiembrie și nu și-au anunțat încă prezența să ne trimită un mesaj, iar cei care ne-au anunțat deja, să ne confirme cu câteva zile înainte. Zilele viitoare vom anunță de ce mai avem nevoie pentru a termină lucrările și a mobila casa”, transmit reprezentanții asociației Acasă în Banat.

Tanti Lenuța are 72 de ani și locuiește la Ersig, în Caraș-Severin, într-o rulotă, lângă casa ei dărăpănată. În rulotă e frig iarna și cumplit de cald, vara, e un loc mic, unde nici nu se poate mișca, iar singurul venit al bătrânei este un ajutor social de numai 142 de lei.

Puteți face donații:

Asociația Acasă în Banat, CIF 39329018

Adresă: sat. Valeapai, nr.134, comuna Ramna, județul Caraș-Severin

Cont pentru donații în LEI:

RO58BPOS36821486626RON02

Donații în EURO:

RO20BPOS36821486626EUR01

PayPal:

radutrifan@gmail.com.

Comentarii

comentarii