Acasă Actualitate ZF Health – Sănătatea în prin plan, la Timișoara

ZF Health – Sănătatea în prin plan, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Prof.univ.dr. Dana Stoian, cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, a participat la un important eveniment unde s-au dezbătut problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate și s-au căutat și soluții.

Conferința ZF HEALTH – SĂNĂTATEA ÎN PRIM PLAN a fost organizată de Ziarul Financiar, în parteneriat cu Banca Transilvania și găzduită de Hotel Timișoara.

Prof. Dana Stoian a explicat: “Alături de colegii mei, o mână de medici excepționali, am avut parte de discuții interesante și motivante.

Felicitări Banca Transilvania pentru susținerea unui astfel de eveniment dedicat profesioniștilor din sănătate, antreprenori și/sau medici practicieni, felicitări Ziarul Financiar pentru modul impecabil în care îți condus discuțiile și ne-ați făcut să ne dezvăluim vorbind despre activitatea noastră cu provocările ei.

Sănătatea în prim-plan este chiar motto-ul nostru de zi cu zi, al medicilor, al performerilor din domeniu, al celor care și-au ales această profesie grea, complexă, provocatoare, epuizantă, dar care vine în balanță cu atât de multe momente de împlinire”.

Comentarii

comentarii