Acasă Economic ZF intenționează să își extindă Centrul Tech din Timișoara

ZF intenționează să își extindă Centrul Tech din Timișoara

983
DISTRIBUIȚI

ZF intenționează să își extindă domeniul de activitate din Timișoara. Compania are 150 de ingineri și va face noi angajări în următorii trei ani.

Compania germană va extinde hub-ul de inginerie din vestul României, de la sistemele de direcție și frânare către mobilitatea electrică și soluțiile software și va dezvolta echipele de inginerie pe toate segmentele.

„ZF Tech Center România din Timișoara, va deveni un hub major în rețeaua globală de cercetare și dezvoltare a ZF”, a declarat Dr. Dirk Walliser, vicepreședinte senior pentru cercetare și dezvoltare corporativă, inovare și tehnologie.

În prezent, la ZF Tech Center Timișoara, inginerii dezvoltă și testează software pentru sistemele de direcție și frânare, în principal pentru Divizia ZF Sisteme de Siguranță Active.

ZF are peste 5.000 de angajați în cele cinci locații din România (Timișoara, Roman, Oravita, Lupeni, Marghita). Printre acestea se numara și Centrul Tech ZF din Timișoara, care provine din divizia auto a furnizorului român de servicii de inginerie BeeSpeed și face parte din grupul ZF din Ianuarie 2019. BeeSpeed lucra pentru Divizia ZF Sisteme de Siguranță Active (fostă componentă a TRW) deja din 2008.

Comentarii

comentarii