Acasă Actualitate Zilele Academice 2024. Întâlnirea anuală Alumni, la UVVG Arad

Zilele Academice 2024. Întâlnirea anuală Alumni, la UVVG Arad

DISTRIBUIȚI

Zilele Academice 2024, cel mai mare eveniment al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a creat cadrul perfect pentru o întâlnire despre care sperăm să vorbim, peste ani și ani, ca fiind prima, din tradiția întâlnirilor anuale ALUMNI UVVG.

Într-un cadru frumos, în muzeul din incinta Campusului Universitar U.V.V.G., absolvenți ai mai multor specializări, din ani diferiți, s-au întâlnit pentru a trasa primele direcții ale Asociației Absolvenților ALUMNI UVVG Arad, pentru a se cunoaște și a depăna amintiri despre profesori, vremurile de altădată și drumurile pe care i-a purtat viața.

Au luat parte la această întâlnire absolvenți ai primei generații de studenți ai U.V.V.G. (Facultatea de Drept, în 1994), una din generațiile de aur, care a demonstrat valoarea universității noastre în România acelor ani, oameni absolut minunați, cărora le-au urmat alți 100.000 de absolvenți, răspândiți în toată lumea, pe care-i unește Alma Mater din Arad.

Am fi recunoscători pentru sprijinul tuturor celor care citesc aceste rânduri și apreciază pagina noastră de facebook, https://www.facebook.com/alumniuvvg/ , dar și de absolvenții care ne contactează pentru a „strânge rândurile” și a crește, prin evenimente și acțiuni.

Ne bucurăm de sprijinul incomensurabil al Doamnei Rector, Coralia Cotoraci, al conducerii universității, și de echipa de coordonare a asociației noastre, fără de care viitorul ar fi incert. Vă mulțumim din suflet!

Vă așteptăm în rândurile noastre, pe toți cei care ați absolvit o specializare a UVVG (facultate, master, doctorat), printr-un email pe adresa alumni@uvvg.ro sau un mesaj pe pagina de facebook.

 

Comentarii

comentarii