Acasă Actualitate Zilele Carierei 2020, online, la Universitatea Politehnica Timișoara

Zilele Carierei 2020, online, la Universitatea Politehnica Timișoara

815
DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), organizează, în perioada 28 – 29 octombrie 2020, cea de-a XVII-a ediție a celui mai important târg de carieră din vestul țării – Zilele Carierei.

Lucian Ronkov a explicat că manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online, în zilele menționate, între orele 10:00-16:00, timp în care studenții pot accesa ofertele companiilor și pot interacționa cu reprezentanții acestora prin intermediul standurilor virtuale disponibile la: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html.

Totodată, în cadrul conferințelor organizate online, studenții pot intra în direct cu reprezentanții companiilor și pot aplica direct pentru ofertele de carieră în cadrul standurilor virtuale (butoanele aferente vor fi active doar pe durata evenimentului). 

Detaliile legate de conferințe (tema, ziua și ora) vor fi disponibile în cadrul aceleași secțiuni: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html

Tot în cadrul Zilelor Carierei, în data de 29 octombrie 2020, ora 16:00, Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Politehnica Timișoara va susține conferința cu tema „Start-Up Your Future”.

La finalul fiecărei conferințe se va organiza câte o tombolă, premiul constând într-o tabletă.

Detalii suplimentare se pot găsi și pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/.

Comentarii

comentarii