Acasă Economic Zilele femeilor întreprinzător

Zilele femeilor întreprinzător

447
DISTRIBUIȚI

Oficiul Teritorial pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Timişoara, demarează implementarea „Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.
începând din 30 martie cele care doresc să participe la seminar pot completa şi transmite on-line formularul de înscriere pentru a 11-a etapă, conform aplicaţiei software care este disponibilă pe pagină web a AIPIMMM. la adresa www.aippimm.ro.
Seminarul va avea loc în data de 9 aprilie, la ora 10.00, la Central Regional de Afaceri Timişoara. Participarea la acest seminar este gratuită.
Seminarul „Zilele femeilor întreprinzător", reprezintă a doua a etapă a Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii şi îşi propune promovarea unui sistem de informare şi instruire care să faciliteze mobilitatea femeilor pe piaţa forţei de muncă şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora în scopul implicării lor în structuri economice private. în contextul problemelor legate de menţinerea echilibrului dintre obligaţiile familiale şi cele profesionale şi a prejudecăţilor existente la nivel local.
 

Comentarii

comentarii