Acasă Actualitate Ziua câinelui 2022, în Timiș

Ziua câinelui 2022, în Timiș

DISTRIBUIȚI

Vineri, 26 august, la Bucovăț va avea loc evenimentul caritabil Ziua Internațională a Câinelui, organizat în parteneriat cu Dog Camp – la sediul pensiunii canine, Bucovăț nr 368.

În program: #BlănosChallange! competiții canine, trasee și jocuri pentru cătei, începând de la ora 17, vânzare bijuterii și accesorii în scop caritabil – pe tot parcursul evenimentului, proiecție film cu începere de la ora 21.
Acest eveniment se adresează tuturor deținătorilor de câini de companie, indiferent de rasă sau talie și este special conceput pentru a aduce o îmbunătățire în relaționare om-câine prin parcurgerea unor provocări distractive și constructive bazate pe metode pozitive în educație și dresaj
#BlănosChallange!

Probele pregătite de noi care sunt bazate pe recompensare și create special că oricine să le poată trece cu brio astfel, ajută enorm în creșterea încrederii reciproce și crearea unei relații solide pentru viitor.
În plus fiecare participant care se înscrie la provocare câștiga premii constând în obiecte folositoare blănoșilor (leșe, zgărzi, hamuri, jucării) cât și umanilor ( produse bio plus inele, brățări, medalioane primite de noi și care le dăm mai departe).

După ce “concurenții” vor termină probele distractive ne vom liniști
și viziona o proiecție de film în aer liber alături de cel mai bun prieten al omului – câinele!
Evenimentul este la prima ediție și este creat pentru a veni în sprijinul Asociației de Protecție a Animalelor Furrytales care are în grijă peste 40 câini salvați din situații dificile – astfel încât orice donație constând în mâncare pentru câini sau chiar bani este
binevenită!

 

 

 

Comentarii

comentarii