Acasă Cultura Ziua Culturii Naționale! Spectacol concert “Ana Lugojana”,  în Timișoara – Capitală Europeană...

Ziua Culturii Naționale! Spectacol concert “Ana Lugojana”,  în Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale, în 15 ianuarie, va avea loc spectacolul-concert “Ana Lugojana”, de Filaret Barbu, care va marca și începutul anului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

”Prima reprezentație a fost un succes, de aceea ne bucurăm să readucem în fața dumneavoastră celebra operetă, în cadrul unui spectacol mult mai amplu, organizat în parteneriat cu Liceul de artă „Ion Vidu” Timișoara”, susțin organizatorii.

Dirijor: Radu Popa. Dirijor cor: Iosif Todea. Invitat de onoare: Simina Ivan. În rolurile principale: Crina Vezentan, Iosia Balteș, Ovidiu Ciucuriță. Cu participarea: Ansamblul “Timișul” Oficial. Maeștri coregrafi: Maria Dudău-Topciov și Ciprian David.  Corul de copii “Solaris”. Coordonator: Zeno Popescu. Duminică, 15 ianuarie, ora 18:00, la Liceul de Artă “Ion Vidu” – Sala “Mihai Perian”

Intrarea liberă. Se pot rezerva locuri la 0256-498214 sau pe adresa de email office@ccmt.ro, zilnic, până vineri inclusiv, între orele 8-14. Spectacolul este realizat în cadrul  “Îndrăznește!/Dare!” – componentă a programului construit în jurul conceptului “Timișoara, Capitală Europeană a Culturii”.

 

Comentarii

comentarii