Acas─â Eveniment Ziua de Vest se relanseaza la Lugoj

Ziua de Vest se relanseaza la Lugoj

579
DISTRIBUIȚI

La  relansarea voastr─â
Cred c─â eroism ├«nseamn─â nu numai o fapt─â de valoare care dep─â┼če┼čte propriul interes, ci ┼či o reac┼úie spiritual─â ├«n fa┼úa vie┼úii. Privit din acest punct de vedere, a┼č spune c─â Ziua de Vest, prin echipa sa, a rezistat eroic de-a lungul acestor vremi, mai bune sau mai rele, dar cu siguran┼ú─â ale noastre, ┼či unele ┼či altele. ├Än Lugoj, Ziua de Vest ┼či-a g─âsit un loc binemeritat ├«n inima cititorilor. ┼×i cum „ce nu te omoar─â, te face mai puternic”, Ziua de Vest a r─âmas ├«n picioare, ba chiar observ c─â se dezvolt─â, cotidianul r─âm├ón├ónd fidel ideilor, principiilor ┼či valorilor cu care a pornit la drum.

Av├ónd ├«n vedere c─â Ziua de Vest este un ziar bine v├óndut, am o p─ârere bun─â despre el. Av├ónd ├«n vedere c─â m─â reg─âsesc ├«n multe articole din Ziua de Vest, m─â face s─â am o p─ârere foarte bun─â despre el. Cred c─â re┼úeta cuprinde mult─â munc─â ┼či idei noi, care fac ziarul atractiv. S─â o ┼úine┼úi tot a┼ča! Despre Lia Lucia Epure cred c─â i se cuvenea „buletinul” ├«nainte de 14 ani! O cunosc pe mama sa, l-am cunoscut pe tat─âl s─âu, ┼či am avut o rela┼úie de apropiere ├«ntre familii, pe parcursul zecilor de ani. Cred c─â mai un pic ┼či ajunge ┼či ea la majorat! Avea dreptate Br├óncu┼či: „atunci c├ónd nu mai suntem copii, abia atunci suntem b─âtr├óni”. Urez echipei Ziua de Vest via┼ú─â lung─â ┼či bucurii, f─âr─â s─â uite vreodat─â cuvintele c─ârturarului: „Scrie┼úi, b─âie┼úi, orice, numai scrie┼úi…”.

Prof. ing. Francisc BOLDEA,
Primarul municipiului Lugoj

Cotidianul Ziua de Vest ├«mi este drag de mult─â vreme. S-ar putea crede, la o privire superficial─â, c─â ├«mi este drag pentru simplul motiv c─â, ├«n anii ├«n care am fost primar al Lugojului ┼či ├«n anii de c├ónd sunt secretar de stat, mi-am v─âzut chipul ├«n aceast─â publica┼úie ┼či am aflat din articolele ├«nso┼úitoare ce realiz─âri am ├«nf─âptuit ┼či ├«nf─âptuiesc. ├Äntr-adev─âr, apreciez faptul c─â jurnali┼čtii de la Ziua de Vest au fost aten┼úi la activit─â┼úile mele, dar nu acesta este motivul sentimentelor mele, deoarece Ziua de Vest a fost ├«ntotdeauna atent─â nu numai la mine, ci ┼či la ac┼úiunile altora ┼či s-a oprit cu regularitate asupra tuturor evenimentelor din Lugoj ┼či din vestul ┼ú─ârii. Aprecierea mea, pre┼úuirea mea au cauze mai ad├ónci. Am observat, ├«nc─â de la ├«nceput, marea onestitate a jurnali┼čtilor de la Ziua de Vest, deplinul lor profesionalism ┼či am sim┼úit mereu c─â ei se apropie de evenimente cu deferen┼ú─â, cu dorin┼úa permanent─â de a sublinia binele, adev─ârul ┼či frumosul. Nu i-am sim┼úit ├«nc─ârca┼úi de niciun dram de ur─â, de niciun pic de r─âutate. Am sim┼úit ┼či simt mereu z├ómbetul binevoitor ascuns dup─â textele lor. De aceea iubesc acest ziar ┼či ├«l admir pentru eforturile ├«nnoite de a se men┼úine ├«n fruntea presei libere, ├«n momente mai bune sau mai pu┼úin bune. Pe ace┼čti adev─âra┼úi paznici ai democra┼úiei ├«i pre┼úuiesc ┼či m─â bucur c─â se relanseaz─â la Lugoj! Sunt convins c─â ├«┼či vor spune ├«n continuare r─âspicat, limpede ┼či civilizat cuv├óntul, evolu├ónd mereu ├«ntre limitele adev─ârului.
Le doresc viaţă lungă!

Marius MARTINESCU,
Secretar de Stat ├«n Ministerul Administra┼úiei ┼či Internelor

Salut─âm relansarea cotidianului Ziua de Vest la Lugoj ┼či ne bucur─âm c─â aceast─â publica┼úie promoveaz─â valorile lugojene. Ziua de Vest s-a dovedit ┼či p├ón─â acum deschis─â problemelor ┼či proiectelor comunit─â┼úii lugojene. Important este ca acest ziar s─â r─âm├ón─â independent. Urez mult succes colectivului redac┼úional ┼či conducerii ziarului.

Ing. Ioan AMBRU┼×,
Viceprimarul municipiului Lugoj

Cu ocazia relans─ârii cotidianului Ziua de Vest la Lugoj, ne este deosebit de pl─âcut s─â adres─âm redac┼úiei acestui ziar, precum ┼či cititorilor acestei publica┼úii, mult succes ┼či s─â auzim numai de lucruri bune. ├Än aceast─â publica┼úie s-a scris ┼či din activitatea Diecezei noastre Greco-Catolice de Lugoj.
La mulţi ani!

Cu arhiere┼čti binecuv├ónt─âri,
+ ALEXANDRU
Episcop de Lugoj

Orice cotidian pe care ├«l avem la ├«ndem├ón─â ne bucur─â deosebit de mult, pentru c─â prin el avem ├«n primul r├ónd informa┼úia, din el lu─âm contact cu tot ceea ce se  ├«nt├ómpl─â ├«n jurul nostru ┼či ne este, bine├«n┼úeles, foarte folositor. Apreciem aceast─â osteneal─â a celor care se ocup─â direct cu relansarea cotidianului Ziua de Vest la Lugoj ┼či le dorim s─â aib─â mult─â s─ân─âtate, spor ├«n activitate ┼či s─â cuprind─â ┼či s─â ne redea, nou─â, cititorilor, c├ót mai mult─â informa┼úie ┼či c├ót mai multe evenimente pe care le-am dori s─â fie pl─âcute. Dorim ┼či pe viitor ca ├«ntre Biserica noastr─â ┼či cotidianul Ziua de Vest, care este foarte apreciat, s─â existe o permanent─â colaborare spre folosul tuturor, pentru c─â avem cu to┼úii de c├ó┼čtigat.
La mul┼úi ani ┼či la multe apari┼úii!

Ioan CERBU,
Protopop ortodox român de Lugoj

Relansarea, nu ├«nt├ómpl─âtor, la Lugoj, a ziarului Ziua de Vest, prestigioas─â publica┼úie a gazet─âriei b─ân─â┼úene, semnific─â o apropiere ┼či o mai mare deschidere c─âtre lugojeni ┼či problemele lor, fapt pe care-l apreciem ┼či nu poate dec├ót s─â ne bucure. De altfel, Lia Lucia Epure, prin ascenden┼úii ei, a fost din totdeauna legat─â de Lugoj.

Lumini┼úa WALLNER – B─éRBULESCU,
directorul Muzeului de Istorie, Etnografie ┼či Art─â Lugoj

Institu┼úia Poli┼úiei apreciaz─â toate proiectele care privesc buna informare a cet─â┼úenilor cu privire la evenimentele cotidiene, iar ├«n acest sens salut─âm relansarea cotidianului Ziua de Vest la Lugoj.     Subunitatea noastr─â ├«┼úi manifest─â convingerea, bazat─â ┼či pe experien┼úa anterioar─â, c─â articolele publicate vor fi prezentate obiectiv ┼či corect, pentru a beneficia de aprecierea comunit─â┼úii. Cotidianului Ziua de Vest ├«i dorim c├ót mai multe apari┼úii ┼či v─â asigur─âm disponibilitatea pentru o colaborare foarte bun─â.

Comisar ┼čef Claudiu CHEBICI,
┼×eful Poli┼úiei municipiului Lugoj

 

Comentarii

comentarii