Acasă Actualitate Ziua Femeii 2022! Ilie Vlaicu, director Aquatim: ”Un 8 Martie frumos! Mă...

Ziua Femeii 2022! Ilie Vlaicu, director Aquatim: ”Un 8 Martie frumos! Mă înclin!”

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei Femeii 2022, Ilie Vlaicu, director general Aquatim SA, a transmis un mesaj emoționant, atât angajatelor societății pe care o conduce, cât și tuturor doamnelor din Timișoara și din România: ” “Martie (ar trebui să fie!), cea mai sfântă lună a anului… Un 8 Martie frumos! Mă înclin!”

Iată întreg mesajul prof. Ilie Vlaicu: “În pline incertitudini mondiale, tensiuni și drame inimaginabile, în vremuri cu care nu ne-am fi gândit sau dorit să fim contemporani, vreodată, consider, totuși, că nu avem voie să trecem cu ușurință peste această lună extraordinară, cu o simbolistică puternică, aproape în totalitate feminină.

“Dumnezeu nu putea fi pretutindeni, așa că a creat mamele” (Rudyard Kipling) este, pentru mine, cea mai frumoasă declarație de dragoste a lumii.

Mi-ar plăcea ca fiecare dintre cunoscuții sau necunoscuții mei să-și poată descrie viața, așa cum o fac eu, ori de câte ori mă gândesc la mama mea, și-anume minunată!

Sfințenia unei mame este, categoric, garanția unui drum al destinului, frumos și serios, iubirea unei mame este, fără doar și poate, linia inimii și-a sufletului, linie neîntreruptă, vreodată, de nimic rău.

Femeia, fie că este sau nu mamă, trebuie onorată în fiecare zi a existenței noastre și prețuită pentru tot frumosul adus vieților noastre, dintotdeauna, pentru totdeauna.

Pentru mine, martie este cea mai sfântă lună a anului, o trăiesc așa, o promovez astfel, și profesional, și personal, dintotdeauna.

În numele marii Familii Aquatim, le doresc femeilor și mamelor din preajma dumneavoastră lumină în suflet, bucurie, iubire, emoție, sănătate, putere și rezistență la cea mai mare provocare a vieții… viața însăși. Gândul meu pleacă, obligatoriu, și spre cele mai încercate mame ale zilelor prezente, cu respect, admirație și compasiune sinceră.

O primăvară în pace, dragi mame, fiice, soții, bunici, prietene, surori, un 8 Martie frumos! Mă înclin!”

 

Comentarii

comentarii