Acasă Actualitate Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități sărbătorită la Iulius Town Timișoara

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități sărbătorită la Iulius Town Timișoara

424
DISTRIBUIȚI

Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională Speranţa Timişoara va organiza, în data de 3.12.2019, în intervalul orar 17.00 – 20.00, activitatea cultural – educativă Valorizăm diversitatea – ediţia a VII a, la Iulius Town.

Elena Petrica, directoarea centrului, a spus că activităţile din cadrul evenimentului îşi propun să dezvolte gradul de acceptare, valorizare şi incluziune socio-comunitară a copiilor cu nevoi speciale şi marchează ,,Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități”.

Această zi a fost stabilită în 1992, de către Adunarea Generală ONU, pentru ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea, segregarea sau marginalizarea persoanelor cu acest diagnostic.

La manifestare vor participa în jur de 150 persoane (copii cu și fără cerințe educaționale speciale, părinți, cadre didactice).

PROGRAMUL

SCENETA ,,POVESTEA CURCUBEULUI” – susținută de copii ai CRAE SPERANȚA împreună cu elevi ai LICEULUI TEORETIC WILLIAM SHAKESPEARE

5 ATELIERE DE CREAȚIE – susținută de copii ai CRAE SPERANȚA împreună cu elevi ai LICEULUI TEORETIC DUMITRU VONIGA GIROC

1 ATELIER FACE PAINTING PROGRAM ARTISTIC SUSȚINUT DE FORMAȚIILE PALATULUI COPIILOR TIMIȘOARA – ANSAMBLUL FOLCLORIC HORA TIMIȘULUI – FORMAȚIILE DE DANS MODERN CONTEMPORAN „TORENT” – FORMAȚIA DE GIMNASTICĂ ARTISTICĂ GYM-ART – CERCUL DE PIAN.

Comentarii

comentarii