Acasă Actualitate Ziua Națională a Regatului Thailandei, marcată la Timișoara, printr-o întâlnire cu agențiile...

Ziua Națională a Regatului Thailandei, marcată la Timișoara, printr-o întâlnire cu agențiile de turism și printr-o acțiune caritabilă la Spitalul de Copii

DISTRIBUIȚI

Ziua Regatului Thailandei, 5 decembrie, a fost marcată, și în acest an, în România. Dacă în 2020 s-a oferit un prânz tradițional thailandez personalului din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, în 2021 a fost aleasă Timișoara. În primă fază, a avut loc o întâlnire între reprezentantul Autorității pentru Turism a Thailandei și reprezentanții agențiilor de turism, pentru ca mai apoi să fie dăruite mici cadouri copiilor internați într-o secție a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”.

„Anul acesta, domnul Bogdan Gligor – reprezentant al Tourism Authority of Thailand Prague office la București – a făcut o vizită la Timișoara, pe 13 decembrie, unde s-a întâlnit cu agenții locali de turism. Tema principală a întrevederii  a fost redeschiderea Thailandei pentru turiștii din întreaga lume și detalierea condițiilor actuale de călătorie; în plus, a fos un prilej de a revedea prieteni ai Thailandei și de a răspunde tuturor întrebărilor agenților de turism din Timișoara.

Reprezentantul Autorității pentru Turism a Thailandei a vizitat și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, pentru a le oferi daruri de Sărbători copiilor internați în secția oncohematologie pediatrică. Alături de vorbele și gândurile bune, am vrut să aducem zâmbete pe buze și am schițat împreună povești din Țara Surâsului”, au transmis reprezentanții Autorității pentru Turism a Thailandei.

Comentarii

comentarii