Acasă Actualitate Ziua Națională sărbătorită la Școala Dudeștii Noi

Ziua Națională sărbătorită la Școala Dudeștii Noi

DISTRIBUIȚI

Marea sărbătoare națională 1 Decembrie este despre tradiție, istorie, unire, iar în comuna Dudeștii Noi, ca în fiecare an, grădinița și școala din Dudeștii Noi au desfășurat activități specifice acestei sărbători.

“Astăzi, cu mic cu mare, îmbrăcați în straie de sărbătoare am învățat despre bogata istorie a țării noastre prin muzică, dans, activități practice și multă voie bună!! La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, este mesajul școlii și grădiniței Dudeștii Noi.

De asemenea, după un tur de campionat frumos făcut de grupa de juniori U13 condusă de Dan Pavel, în care băieții s-au bucurat de fotbal cu fiecare ocazie, începând să arate din ce în ce mai bine și din punct de vedere tactic, și așa cum au fost obișnuiți de către antrenorul lor de fiecare dată, “după muncă și răsplată”, copilașii au fost răsplătiți cu un meci amical de relaxare împotriva bunilor lor prieteni de la Ripensia, iar la final cu un mic party la Căminul Cultural Dudeștii Noi, unde au fost invitați bineînțeles și cei de la Ripi.

Așadar îi felicităm pe copilași pentru reușite, o vacanță liniștită și le dorim mult succes în continuare! – este mesajul Primăriei Dudeștii Noi.

Comentarii

comentarii